After Beach Parties: Brojne žurke duž crnogorske obale

Ulaz je slobodan na svim žurkama After Beach Parties, a počinju u poslijepodnevim satima
0 komentar(a)
After beach parties, Foto: Savo Prelević
After beach parties, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 23.07.2014. 10:21h

Žurke u okviru After Beach Parties nastavlja se u srijedu i četvrtak nastupima duž crnogorske obale.

U četvrtak 24. jul i petak, 25. jul na ulcinjskoj plaži D'olcinijum nastupa Yil Megi, a u susjednom Sand Boxu DJ Soft 85. Plaža Kite Loop takođe na Velikoj plaži u srijedu ugostiće DJ Irona, a četvrtak će publiku iznenaditi podgorički Mr Jools. DJ Iron će se prošetati i do lokacije Pacha Beacha.

Što se tiče opštine Bar, Cuba Libre će u srijedu ugostiti Mr Joolsa a u dan ksnije DJ Mareka, a plažni bar Questo Quello će prirediti dvije live svirke sa Positive bendom. Beach bar će sve do petka 25. jula organizovati nastupe Duo Trio Quatro u pratnji a za miks pultom pratiće ih DJ Perry. DJ Vanja nastupiće u Tropskom baru, dok u Kraljevskom baru nastupiće DJ Marko.

“Što se tiče Budve, na Kamenovu je za srijedu zakazan nastup DJ Sophie, dan kasnije za Padrina. Na San Tropeu će se smjenjivati DJ Lucky i Madić Marko, a Medo će biti zadužen za muzički izbor lokacije Galija”, stoji u saopštenju organizatora.

Tivatska Almara ugostiće DJ Marthina Kleina kao i Loco Bend iz Srbije, koji dolaze u četvrtak. Na Bongosu je rezident DJ Nikola, a na Rau Bau DJ Miller.

“Kotorski Baywatch biće domaćin žurki na kojima će publiku zabavljati DJ Merte, dok nedaleko od te lokacije u Admiralu (Herceg Novi) nastupa DJ Milosh. Takođe, u Novom, narednih dana biće organizovane posebne Progressive House žurke back2back DJ Le Cross i Velebeat House, a dan kasnije u četvrtak, stiže i DJ Fame”, stoji u saopštenju.

Ulaz je slobodan na svim žurkama, a počinju u poslijepodnevim satima.

Pokrovitelj festivala je Ministarstvo održivog razvoja i turizma, organizatori Montenegro Event Agency i Nacionalna turistička organizacija. Sponzori su Crnogorski Telekom, Tuborg, Cedevita i Cockta.

Bonus video: