"Različiti svjetovi"

Premijerno singl rep dua "Meštri o' majka"

Debi album koji sadrži 16 pjesama je spreman i izaći će krajem jula u elektronskoj formi, a biće dostupan i u manjem tiražu na CD-u
2 komentar(a)
Ažurirano: 18.02.2019. 06:48h

Crnogorska rep scena dobila je pojačanje u vidu grupe Meštri o' majka, koja je na portalu "Vijesti" premijerno predstaviti svoj prvi spot, za pjesmu "Različiti svjetovi".

Duo iz Herceg Novog i Risna koji čine Marko Danilović (El Vakerito) i Željko Banićević (Žesa) spotom koji je u Beogradu radila Creative Vision ekipa najaviće svoj debi album "Iz meštrove škrabije".

Bokeški reperi kažu da je atmosfra na snimanju bila "prava geto andergraund", a da je numera sa albuma koja će biti ekranizovana odabrana nasumično.

Meštri o' majka postoje još od 2006, ali ovo im je prva pjesma koju će objaviti.

"Radili jesmo, u posljednje vrijeme više, a nikad nismo objavljivali ništa jer uvijek može bolje. To je slogan koji smo ja i Marko često koristili, pa nikad ništa nije izlazilo jer ne treba trovat uši ili uzimat džabe vrijeme slušaocima", objasnio je Banićević.

Zanimljivo je da on i Danilović nisu među osnivačima grupe već njihovi drugovi iz razreda u srednjoj školi.

El Vakerito i Žesa kasnije su se priključili i nastavili sa radom, dok su ostali odustali od repa.

"Nadam se da će se jednom ta stara ekipa skupiti, razmijeniti iskustva i odraditi neki veliki meštarski rep poduhvat", kazao je Banićević.

Debi album koji sadrži 16 pjesama je spreman i izaći će krajem jula u elektronskoj formi, a biće dostupan i u manjem tiražu na CD-u.

Galerija