Premijera: "Ne zanima me" budvanskog rep sastava Most wanted

"Pjesma je parodija na djevojke koje preozbiljno shvataju društvene mreže i golišavim slikama žele da privuku pažnju", ispričao je Ražnatović
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.07.2014. 18:28h

Budvanski rep sastav Most Wanted snimio je novi spot za pjesmu "Ne zanima me", koji publika premijerno može da vidi na portalu "Vijesti".

Spot je sniman dva dana u Podgorici, a radili su ga Vladimir i Danilo Pendo, otkrili su nam članovi Most Wanteda Petar Jablan (Rope MW) i Stefan Ražnatović (Stefanegro), široj javnosti poznati kao članovi kolektiva Radio Katakomba koji iza sebe ima dva izdanja.

"Atmosfera na snimanju je bila ludilo, opušteno skroz, kroz sprdnju je odrađen ozbiljan posao kao što ćete vidjeti i sami", objasnio je Jablan.

"Ne zanima me" je snimljena upravo u studiju Radio Katakomba, gdje Most Wanted rade na predstojećem EP-u, za koji kažu da će sadržati do pet pjesama, ali još ne znaju kada će biti objavljen.

"Pjesma je parodija na današnje djevojke koje preozbiljno shvataju društvene mreže i golišavim slikama žele da privuku pažnju. Uz to obavezno 'ček in' na neko fensi mjesto i slika hrane, da se zna da pojedu ponešto i izađu ponekad iz kuće", ispričao je Ražnatović.

Kada su u pitanju nastupi, Budvani kažu da su uvijek voljni za akciju, ali da malo ko zove. "Uglavnom u Budvi kad su neke manifestacije Turistička organizacija nas uključi, a ovo ostalo je za sad baš slabo", priznaju oni. Zato će se u narednom periodu posvetiti prije svega radu na novom izdanju za koje obećavaju da će da "kida".

Grupa Most Wanted postoji od 2007, a prethodno objavljene numere ovog rep dua mogu se čuti na YouTube servisu i na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Galerija

Bonus video: