Ajs Nigrutina omelo privođenje: "Gle... uhapsiše ove!"

Po riječima Ive Ivanović, portparolke festivala, posjetilaca je ukupno bilo oko 12.000
0 komentar(a)
Spring break, Foto: Sergej Zabijako
Spring break, Foto: Sergej Zabijako
Ažurirano: 10.06.2014. 20:00h

Četvrti Spring Break, koji se tokom prethodna tri dana održavao na plaži Kamenovo u Budvi, završen je u ponedjeljak rano ujutro, a po riječima Ive Ivanović portparolke festivala posjetilaca je ukupno bilo oko 12.000. “Organizatori su veoma zadovoljni jer je sve proteklo u najboljem redu. Dobili smo informaciju da su i srednjoškolci koji su bili u publici prezadovoljni i da im je ovo bio najbolji provod do sada”, kazala je ona i dodala da je tehničkih problema bilo druge noći zbog jakog vjetra koji je umanjio kvalitet zvuka, ali da je van toga sve bilo u redu.

Tokom festivala policija je imala posla, a nekoliko momaka je uhapšeno pored bekstejdža. Razlog je još zvanično nepoznat, a vjerovatno je u pitanju posjedovanje narkotika. Njihovo privođenje na trenutak je omelo Ajs Nigrutina iz Bad Copyja u davanju izjava za Vijesti.

"Puno pjesama je nastalo tako što dođemo da blejimo... Uhapsiše ove! ... dođemo na vutru i pivo, pa ispadne matrica", nije dozvolio Ajs da mu akcija policije, koju je ispratio pogledom, prekine misao.

Vijesti juče nisu uspjele da dobiju informacije iz policije o incidentima i hapšenjima tokom festivala.

Bonus video: