Sea Dance: Dolaze Rambo, Who See, Eyesburn, Darkwood Dub...

"Izvor neiscrpne energije glavne bine Sea Dance festivala biće sjajne domaće i regionalne zvijezde "
8 komentar(a)
Ažurirano: 06.06.2014. 11:32h

Nakon sjajne zabave na EXITu na Petrovaradinskoj tvrđavi, publika festivala nastavlja sa velikom EXIT avanturom i seli se na Sea Dance festival koji će biti održan od 15. do 17. jula na plaži Jaz.

Na ovogodišnjoj glavnoj bini festivala pored nastupa najvećih zvijezda svjetske muzičke scene, Jamiroquaia i EXAMPLE live, očekuju vas svirke omiljenih bendova!

Izvor neiscrpne energije glavne bine Sea Dance festivala biće sjajne domaće i regionalne zvijezde kao što su Rambo Amadeus, Who See, Bad Copy, Eyesburn, Lollobrigida i Darkwood Dub.

Cijena ulaznice za Sea Dance festival trenutno iznosi 25 eura. Ova cijena važiće sve do petka, 13. juna, kad će ulaznica porasti na 29 eura. Redovna cijena ulaznice za Sea Dance iznosiće 44 eura.

Rambo Amadeus će, kako najavljuju organizatori, nastupitie prvog dana festivala na Jazu.

"Who See imaće priliku da se predstavi publici na “domaćem terenu”. Nakon što su dobili MTV nagradu, objavili su nedavno i prvi singl "Dinamida" sa novog albuma, te će posjetioci već prve večeri festivala, 15. jula, moći da uživaju u novim pjesmama ovog sve popularnijeg sastava", piše u saopštenju organizatora.

Srpski hip hop trio, Bad Copy napraviće sjajnu atmosferu prvog dana na glavnoj bini ovog morskog festivala. Pored novog albuma “Krigle”, posjetioci će čuti i njihove stare i svima poznate hitove.

Jedan od najuticajnijih hardkor/rege sastava u regionu, Eyesburn biće regionalni predstavnici drugog dana Sea Dance festivala. Oni će, pored svojih najvećih hitova, na festivalu svirati i pjesme sa svog novog albuma “Reality Check”, izdatog 2013. godine, koji je predstavljen singlovima koji su već postali hitovi, “Frontline” i “Time”.

Sastavu Eyesburn, drugog dana festivala na glavnoj bini pridružiće se i publici omiljeni elektro pop bend Lollobrigida.

Posljednjeg dana Sea Dance festivala na glavnoj bini nastupiće čuveni Darkwood Dub. Beogradski rock alternativci koji postoje još od 1988. godine podsjetiće svoje obožavatelje zašto ih prate još od njihovog prvog albuma Paramparčad.

Glavna bina Sea Dance festivala biće stečište najvećih svjetskih muzičkih zvezda. Svoj dolazak na glavnu binu potvrdilo je do sada jedno od najpopularnijih muzičkih imena, razigrani Jamiroquai, na čelu sa ekstravagantnim pjevačem Džej Kejem, koji će na velika vrata otvoriti Sea Dance festival prvog dana. Glavna bina Sea Dance festivala u srijedu, 16. jula ugostiće omiljeni X-Bass program Exita, koji se realizuje u saradnji sa čuvenim UKF-om,a zvijezda drugog dana Sea Dance festivala biće ni manje ni više nego EXAMPLE live, vlasnik brojnih hitova, među kojima je i planetarno poznat “Changed the Way You Kiss Me“.

Morskom izdanju EXITa pridružuju se još i REGGAE STAGE, spiritualna duša EXIT festivala, LATINO STAGE, rezervisan za egzotične plesove, ali i SILENT DISCO, najbolja festivalska zabava, đuskanje sa slušalicama na dvije frekvencije do zore! Kamp Sea Dance festivala, smješten pored same obale mora, biće organizovan u zoni festivala, između Glavne bine i plaže. Kamp će biti otvoren od 14. do 22. jula, te će svim posjetiocima pružiti nezaboravne ljetnje noći pod vedrim nebom, sa hiljadama mladih ljudi iz cijelog svijeta!

Bonus video: