Toni Cetinski dočekan vriskom, dobio i medvjeda

Sa rukama u vazduhu i pjevajući u glas prisutni su ispratili i pjesme hrvatskog pjevača
100 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 31.05.2014. 07:47h

Uprkos oblacima i riziku od kiše, veliki broj fanova Tonija Cetinskog dočekao je hrvatsku zvijezdu sinoć na Stadionu malih sportova u Podgorici. Publika je pristizala i nakon što je pjevač, sa pola sata zakašnjenja, oko 21.30 izašao na binu, a pozdravljen je bučnim aplauzom i vriskom.

Nakon kratkog “Dobro veče”, Cetinski je zapjevao pjesmu “Umirem sto puta dnevno”. Tokom izvođenja ove numere od obožavateljke iz prvih redova dobio je velikog bijelog medvjeda, koji je ostatak večeri ukrašavao binu.

Sa rukama u vazduhu i pjevajući u glas prisutni su ispratili i naredne pjesme “Onaj ko te ljubi sretan je”, “Kad bi dao bog”, ali i ostale velike hitove pjevača “Opet si pobjedila” i “Blago onom ko te ima”.

Za koncert Cetinskog publici su bile dostupne tri vrste karata, a najmanje posjetilaca bilo je u fan pitu uz samu binu, za koji su ulaznice koštale 15 eura. U tom dijelu najbolje pozicije tik uz ogradu zauzele su pripadnice ljepšeg pola.

Drugi dio stadiona, kao i tribine za koje je bilo potrebno izdvojiti deset eura bile su popunjene, a u VIP dijelu smjestilo se oko stotinak obožavalaca koji su svoje karte platili 45 eura.

Bilo je dosta i onih koji su na ulazu i u okolini stadiona uživali uz muziku hrvatskog pjevača.

Neposredno pred početak koncerta Tonija Cetinskog obavljeno je izvlačenje i proglašenje dva dobitnika nagradne igre. Tako su putovanje za dvije osobe u Veneciju dobili Andrović Anđelina iz Bara i Bogdana Kostic iz Kolašina.

Nagradu je omogućila OR Company u saradnji sa turističkom agencijom IN Travel.

Koncert je trebalo da se održi 23. maja, ali je Cetinski odlučio da ga odloži zbog poplava koje su zadesile zemlje u regionu.

Galerija

Bonus video: