"Kunem ti se”

Boris Novković snimio novi spot: "Bitlsi su moja muzička biblija"

Pregovaram sa Skalama i nadam se nastupu na revijalnoj večeri
0 komentar(a)
Boris Novković (Novina), Foto: Hit Records
Boris Novković (Novina), Foto: Hit Records
Ažurirano: 30.05.2014. 19:41h

Popularnom muzičaru Borisu Novkoviću brojne hrvatske javne ličnosti pomogle su da snimi spot za numeru “Kunem ti se”.

"Bilo je super, snimanje je bilo začinjeno pozitivnom atmosferom. U spotu se pojavljuju velike zvijezde koje su u svojim poslovima potpuno ostvarene. Bilo je i onih koje nijesam poznavao do tog dana, ali smo se svi zabavljali jer je poenta videa i bila prijateljsvo", objašnjava za "Vijesti" Novković.

Spot u kojem se pojavljuju Goran Navojec, Tarik Filipović, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Nikša Bratoš, Ante Pecotić i mnogi drugi, izlazi 8. juna, a ovaj poduhvat hrvatski mediji su uporedili sa spotom “Queenie Eye” Pola Makartnija.

"Ne smetaju mi ta poređenja. Naprotiv. Svi znaju da sam veliki fan Bitlsa i Makartnija, koji je ujedno moj životni uzor. Za mene je su Bitlsi muzička biblija, pa je ovaj spot i nastao po uzoru na Polov", priznaje Novković.

"Publika odlično reaguje na numeru "Kunem ti se", pa sam odlučio da snimim video. Prosto i energija pjesme je pozitivna, prava za ovo vrijeme", siguran je sagovornik "Vijesti".

Ovaj singl, tvrdi Novković, posljednja je najava albuma koji izlazi krajem septembra.

"Uveliko spremam nove pjesme i biće ih dosta, s obzirom na to da je od posljednjeg projekta prošlo pune tri godine. Mislim da je red da počastim publiku sa dosta novih pjesama", obećava Novković, koji će se možda pojaviti na drugoj večeri hercegnovskog festivala Sunčane skale.

"Trenutno sam u pregovorima i najvjerovatnije ću biti dio te revijalne večeri Skala. Mada, nadam se da će tokom ovog ljeta biti i koncerata po Crnoj Gori", zaključuje Novković.

Preporučujemo za Vas