u julu, na jazu

Od utorka skuplje ulaznice za Sea Dance festival

Redovna cijena ulaznice za Sea Dance iznosi 44 eura
2 komentar(a)
Plaža Jaz, Foto: Arhiva "Vijesti"
Plaža Jaz, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 26.05.2014. 14:18h

Svi koji žele trodnevne ulaznice za Sea Dance festival po opklon cijeni od 19,99 eura mogu ih kupiti još danas, a od sjutra će biti dostupan i ograničen broj promotivnih trodnevnih ulaznica po cijeni od 25 eura, saopštili su organizatori.

Redovna cijena ulaznice za Sea Dance iznosi 44 eura.

Svoju ulaznicu za premijerno izdanje SeaDance festivala, kojeg je turistički vodič "Lonely Planet" u majskom izdanja magazina smjestio na drugo mjesto najboljih muzičkih dešavanja u Evropi za ovo ljeto, do sada je obezbijedilo 15.000 posjetilaca iz preko 30 zemalja. Najveći broj posjetilaca, između ostalih, se očekuje iz Velike Britanije, Holandije, kao i iz svih zemalja Regiona.

Ulaznice se mogu kupiti na nekom od 52 najbolje pozicionirana prodajna mjesta u 19 gradova, objektima „Štampe“ i „Tobacco S Pressa“ i još 3 prodajna mjesta:

BUDVA

PJ "AERO TRAVEL" Turistička agencija, Vojvođanska 16, L4, Tel/Fax: +382 33 560 212

KOTOR

Pivnica „AS“, Trg od oružja (Stari grad)

PODGORICA

Montenegro Tourist Service, Cetinjski put bb, Tel./Fax: 00382 20 511 200

Na prodajnim mjestima EXIT festivala dostupne su i ulaznice za Exit Avanturu (Exit Festival + Sea Dance Festival) po cijeni od 68 eura.

Za posjetioce Sea Dance festivala iz Crne Gore specijalno su dizajnirani turistički paketi:

1. SEA DANCE paket koji obuhvata ulaznicu za SDF + prevoz iz crnogoskih gradova, kao i smještaj u kampu na Jazu po cijeni od 79 eura.

2. EXIT Avantura paket koji obuhvata ulaznicu za EXIT + ulaznicu za SDF + prevoz iz većih gradova u Crnoj Gori do EXIT-a, od EXIT-a do SDF-a i nazad do grada polaska, smještaj u Novom Sadu i smeštaj na Jazu, po cijeni od 179 eura.

Sea Dance festival se održava od 15. do 17. jula na plaži Jaz.

Preporučujemo za Vas