Punkreas objavio spot za pjesmu "Ulična poezija"

Nikšićani su se inače upravo vratili sa mini turneje po Makedoniji i Grčkoj gdje su imali četiri koncerta
1 komentar(a)
Ažurirano: 13.05.2014. 15:50h

Nikšićki pank sastav Punkreas objavio je novi spot za pjesmu "Ulična poezija" koji se može pogledati na YouTube servisu. Na video su radili studenti Fakulteta dramskih umjetnosti sa Cetinja, a režirao ga je Sead Šabotić. Gitarista Mihailo Bulajić "Vijestima" je kazao da je spot sniman prošlog mjeseca na ulicama Nikšića, na Sceni 213 i u studiju "Ultrazvuk".

"To je studentski projekat našeg Seja Šabotića. On je birao pjesmu... Bilo je super na snimanju, tu su bili naši drugari iz ekipe, bilo je super zezanje i druženje", ispričao je Bulajić. On je istakao da ovaj spot najavljuje novi album Punkreasa na koji gitarista kaže da se neće dugo čekati. "Do kraja ljeta očekujem da se to sredi", dodao je on.

Nikšićani su se inače upravo vratili sa mini turneje po Makedoniji i Grčkoj gdje su imali četiri koncerta. Sa druge strane, Bulajić kaže da ne zna kada će sljedeći put svirati u Crnoj Gori.

"Bilo je savršeno. Koncerti su bili veoma posećeni i prihvaćeni smo toliko dobro da su nam rekli da možemo opet da dođemo da sviramo kad god želimo. Bolje je prošlo nego što sam očekivao, u Makedoniji sam znao da će biti ludilo, ali odlazak u Grčku je bio za nas put u nepoznato međutim nije moglo bolje da prođe", ispričao je Bulajić.

On je otkrio i da Punkreas očekuje u junu i put u Španiju, gdje će Nikšićani dijeliti binu sa kultnim engleskim pank bendovima.

Galerija

Bonus video: