Počinje prodaja ulaznica za Sea Dance festival

Redovna cijena ulaznice za Sea Dance će iznositi 44 eura, VIP ulaznice od 100 do hiljadu eura, dok je prihod od onih najskupljih namenjen u dobrotvorne svrhe
77 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 06.05.2014. 12:26h

Od 7. maja počinje prodaja ulaznica za Sea Dance festival na Jazu, a najbrži će moći da ih kupe za 19,99 eura koliko koštaju po posebnoj cijeni.

Redovna cijena ulaznice za Sea Dance će iznositi 44 eura, VIP ulaznice od 100 do hiljadu eura, dok je prihod od onih najskupljih namenjen u dobrotvorne svrhe.

Exit nudi i nekoliko paketa pa će ulaznica za Exit festival i Sea Dance koštati 68 eura.

Ponuđeni su i turistički paketi: Sea Dance paket koji obuhvata ulaznicu za festival, prevoz iz crnogoskih gradova, kao i smještaj u kampu na Jazu po cijeni od 79 eura i EXIT Avantura paket koji obuhvata ulanicu za EXIT , ulaznicu za Sea Dance, prevoz iz većih gradova u Crnoj Gori do EXITa, od EXITa do Sean Dance nazad do grada polaska, smještaj u Novom Sadu i smještaj na Jazu, po cijeni od 179 eura.

Prodajna mjesta u Crnoj Gori su Montenegro Tourist Service u Podgorici, pivnica "As" u Kotoru i turistička agencija "Aero Travel" u Budvi, kao i objekti „Štampe“ i „Tobacco S Press-a“

Kultni britanski acid jazz sastav Jamiroquai biće glavna zvijezda Sea Dance festivala.

Organizatori Sea Dancea otkrili su i da će glavna bina tog festivala, kapaciteta 30 hiljada ljudi, svaki dan biti posvećena nekom od stejdževa sa Exita. Tako će prvog dana 15. jula "gostovati" Mejn stejdž, a glavna zvijezda biće upravo Jamiroquai. Sljedeći dan biće posvećen X-Bass programu, koji Exit realiziju sa najznačajnijom platformom za promociju bass muzike na svijetu - UKF-om, kao i Fusion bini. Posljednji dan festivala 17. jula glavni stejdž Sea Dancea pretvoriće se u Exitovu Dance Arenu koja će ugostiti neka od najvećih imena iz svijeta elektronske muzike.

Osim glavnog, organizatori su najavili još tri stejdža na Jazu - Reggae, Latino i Silent Disco. Kamp Sea Dance festivala biće smješten uz samu obalu mora, između glavne bine i plaže, a biće otvoren od 14. do 22. jula.

Vraća se Explosive stage

Na Exit festival se vraća i Explosive stage koji će ugostiti legendarni švedski metal bend Sabaton.

Sviraće i američki hardcore sastav Madball, ruski metal bend Arkona koji je nastupao i u Podgorici...

Bonus video: