Ćetković u nedjelju ide u Kopenhagen: Mislili na svaki detalj

"Raduje me što će naš nastup biti drugačiji, čak ćemo jedini imati balerinu na rolerima", ispričao je Ćetković
55 pregleda 9 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2014. 15:15h

Crnogorski predstavnik na Eurosongu, Sergej Ćetković kreće sjutra za Kopenhagen gdje će se održati ovo takmičenje, a već u ponedjeljak tamo ga čeka prva proba.

“Sve je spremno i uskoro krećemo u Kopenhagen, gdje nas očekuju svakodnevne probe i promocije. Raduje me što će nas nastup biti drugačiji, čak ćemo jedini imati balerinu na rolerima. I organizatori su oduševljeni tom idejom i nadam se da će na TV-u izgledati interesantno”, ispričao je Ćetković, dodajući da publika od njega ne očekuje da učestvuje u koreografiji.

“Pošto nisam poznat po igranju i koreografijama na sceni, osim na svojim koncertima gdje se ponekad opustim, na Eurosongu ću se baviti pjevanjem, dok će balerina Jovana Stanisavljević imati malo teži zadatak. Sve u svemu, biće jednostavno i svedeno, a sa druge strane veoma romantično”, otkriva Ćetković.

Osmišljen je i stajling za Ćetkovića i ekipu koja će ga pratiti na bini.

“Dizajnerka Nataša Pejović je zadužena za ženski dio ekipe i moram priznati da kostimi izgledaju fantastično. Za nas, muški dio ekipe, imali smo pomoć poznatog stiliste Ašoka Murtija i modnog brenda Garinello. Osim za nastup, ekipa će biti stilizovana za sve propratne manifestacije, konferencije za novinare. Vodili smo računa o svakom detalju, od stajlinga do marketinga i promotivnog materijala kojim ćemo predstaviti Crnu Goru na ovogodisnjem Eurosongu”, tvrdi Ćetković.

Pjevač je podršku za učešće na Eurosongu dobio od kolega, a očekuje da uz njega stanu i Crnogorci iz Danske.

“Imaćemo veliku pomoć naših ljudi koji žive u toj zemlji i koji će organizovati nekoliko promotivnih žurki i biti podrška tokom boravka u Kopenhagenu. Takođe, razgovarao sam sa kolegama koji su ranijih godina predstavljali Crnu Goru, Bosnu, Srbiju... Njiihovo iskustvo mnogo znači, te se trudim da svaki koristan savjet dobro iskoristim u cilju sto bolje pripreme i predstavljanja. Sada nam ostaje da se potrudimo, uđemo u finale i ostvarimo što bolji plasman na Eurosongu” obećava Ćetković.

Crnogorski predstavnik će nastupiti prve večeri Eurosonga koja je na programu 6. maja i to pod rednim brojem 15. Finale je zakazano za 10. maj.

Prema prognozama kladioničara i komentarima evrovizijskih fanova na Internetu, očekuje se da će cilj - plasman u finale - ove godine biti ispunjen.

Galerija

Bonus video: