Svetlana Raičković: Koncert u KIC-u kao melem za dušu

Ona obećava da će se potruditi da će se ona i kolege muzičari, u skladu sa nazivom koncerta, donesu proljeće u salu i ispune je pozitivnom energijom
177 pregleda 1 komentar(a)
Svetlana Raičković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Svetlana Raičković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 09.04.2014. 10:03h

Crnogorska muzičarka Svetlana Raičković održaće večeras u Velikoj sali KIC-a Budo Tomović koncert nazvan “Nekako s proljeća”.

Ovo će biti četvrti samostalni koncert Raičkovićke, a po čemu će se razlikovati od prethodnih, za “Vijesti” objašnjava:

“Svaki put se trudim da unesem nešto novo, a ovaj će biti pravo iznenađenje, nešto kao melem za dušu. Ovoga puta pratiće me orkestar “Dobri momci”, a imaću i goste Renatu Perazić, Marka Prentića, Slobodana Tošića. Sa orkestrom će me prati i moj sin Novak Raičković, a tu su naravno i moje “Grlice”. Repertoar će biti sačinjen od pjesama sa moja dva albuma, biće evergrin blok numera koje se nikad neće zaboraviti i jedan blok stranih kompozicija u kojem ću pjevati na nekoliko jezika”, otkriva Raičković.

Ona obećava da će se potruditi da će se ona i kolege muzičari, u skladu sa nazivom koncerta, donesu proljeće u salu i ispune je pozitivnom energijom. Na pitanje koliko joj je vremena trebalo da spremi koncert, dogovara:

“Mnogima bi za sve ovo trebalo pola godine, ali s obzirom na to da sam imala priliku da radim sa profesionalcima, svako je odvojeno vježbao svoj dio, tako da smo kompletan program spremili za manje od mjesec dana. Zadovoljna sam kako sve to zvuči, a nadam se da će biti i publika”, kaže Raičković.

Ona će te večeri, pored objavljenih autorskih pjesama, premijerno pred publikom izvesti i dvije nove.

Početak koncerta zakazan je za 20 časova, a karte se mogu kupiti na biletarnici KIC-a, po cijeni od tri eura.

Bonus video: