Debi Milića Šarovića: Ostvarenje dječačkog sna

Šarović je odlučio da objavi svoju prvu autorsku pjesmu koju je snimio u podgoričkom „M Sound“ studiju u produkciji Mihe Radonjića
0 komentar(a)
Milić Šarović, Foto: Privatna arhiva
Milić Šarović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 26.03.2014. 14:47h

Na atraktivnim lokacijama barske i ulcinjske opštine upravo je okončano trodnevno snimanje spota „Potraži me“ kojim će se mladi barski kantautor Milić Šarović, kako se očekuje, do kraja naredne sedmice predstaviti crnogorskoj javnosti.

Nakon desetak godina aktivnog učešća na barskoj klupskoj sceni u različitim projektima, Šarović je odlučio da objavi svoju prvu autorsku pjesmu koju je snimio u podgoričkom „M Sound“ studiju u produkciji Mihe Radonjića.

“I dalje osjećam istu posvećenost klupskim nastupima, volim tu energiju, druženje, međutim, želim da se predstavim kao kompletan autor. Za ovu pjesmu sam napisao tekst i muziku, uradio aranžman, to je pop-rok sa malo akcentovanih gitara. Imam još pjesama koje čekaju da budu snimljene u profesionalnom studiju, ranije su zabilježene u demo verzijama, mislim da sam sazrio muzički i da bi one sada imale pravu formu koju želim”, rekao je „Vijestima“ Šarović.

Njegova klupska karijera započeta je u gimnazijskim danima u alternativnom bendu „Parental Advisory“, potom bluz-grupi „Los banditos“, akustičnom triju „Akustik banditos“, rok bendu „Nine angle“, svirao je i sa Nebojšom Đukanovićem u „Grim i prijatelji“, a sada je sa Duškom Srzentićem - gitara, Vericom Čuljković - električna violina i Vidom Uskokovićem - đembe.

Razlog snimanja pjesme i spota je, ističe, lična satisfakcija, ostvarenje dječačkog sna. Realno sagledava situaciju, ne očekuje finansijsku korist iz ovog poteza, nada mu je da će dobiti poziv za saradnju neke od domaćih produkcijskih kuća. Reditelj i producent spota iza kojeg stoji produkcija Bubulj je Dejan Senić, a u spotu pored Šarovića nastupa i Maja Marčić iz Bara, studentkinja dizajna.

Bonus video: