uživao na snimanju

Sin Nikole Radunovića u spotu za pjesmu "Moj svijet"

Pjesma "Moj svijet" i engleska verzija "My Love" na kanalu Youtube su sakupile više od pola miliona pregleda
221 pregleda 18 komentar(a)
Ažurirano: 22.03.2014. 20:03h

Jakov Radunović, dječak iz spota za pjesmu “Moj svijet“ sa kojom će Sergej Ćetković predstavljati Crnu Goru na ovogodišnjem Eurosongu u Danskoj, sin je pjevača cetinjske grupe Perper, Nikole Radunovića. Osmogodišnjak ranije nije učestvovao u sličnim projektima, a njegov otac kaže da ovaj poziv nije mogao da odbije.

„Jakov je prvi put učestvovao na nekom snimanju spota. Sergej ga je vidio na nekim fotografijama i želio je da on bude dječak koji će ga glumiti kad je bio mali. Kad je čuo da je moj sin, zvali su nas, i mada ne volim prećerano da se moja đeca pojavljuju u spotovima, teško mi je bilo da odbijem poziv”, priča za Vijesti Nikola Radunović.

Iako je na snimanju Jakov bio jedan od najmlađih, pokazao je veliki nivo profesionalnosti, zbog čega ga je i Ćetković pohvalio u ranijem razgovoru za Vijesti.

“Snimali su nekoliko dana - prvi dan sam ja bio sa njim, a kasnije moja supruga. Iako je bio prilično umoran, Jakov je uživao na snimanju, a pogotovo je srećan što je upoznao Sergeja”, ističe Radunović, koji nije poput većine, odmah pogledao spot.

“Ja sam tek prekjuče vidio spot i čuo finalnu verziju pjesme, jer sam bio na daleke pute bez interneta i Youtubea, mada mi je Sergej puštio nedovršenu verziju na samom snimanju. Pjesma je interesantna i oslikava djelimično ono što Sergej radi, što je jako teško postići ako istovremeno želite da se uklopite u evrovizijska pravila i zahtjeve. Mislim da je spot jako lijep i da je doprinio da pjesma bude još bliža ljudima”, ističe Radunović.

“Naravno, želim Sergeju da pjesma dobro prođe na takmičenju, iako su tamo čudna pravila a i muzika nije sport. Više od toga, želim mu da pjesma dugo traje i da se sluša, što je puno važnije nego plasman na Eurosongu. Srećno!”, poručuje Radunović.

Pjesma "Moj svijet" i njena engleska verzija "My Love" do juče su na kanalu Youtube zajedno sakupile više od pola miliona pregleda. Komentari slušalaca na ovom i zvaničnom evrovizijskom sajtu su uglavnom izrazi oduševljenja i želje za što boljim plasmanom na Eurosongu koji će biti održan od 6. do 10. maja u Kopenhagenu. M.V.

Galerija