Otkazan Terraneo festival

Oni su ovu godinu opisali kao "prelazno razdoblje" i dodali da će se Terraneo u formi višednevnog festivala nastaviti od 2015
0 komentar(a)
Terraneo festival, Foto: Terraneo.com
Terraneo festival, Foto: Terraneo.com
Ažurirano: 18.03.2014. 17:02h

Organizatori Terraneo festivala koji se prethodnih godina održavao u Šibeniku saopštili su da se ovog ljeta ta manifestacija neće održati.

"Zaključno sa trećim izdanjem Terraneo festivala prošle godine, na prostoru bivše kasarne Bribirskih Knezova, organizacija festivala odlučila je donekle da promijeni festivalski koncept te već mjesecima blisko sarađuje sa gradom Šibenikom u traženju nove adekvatne festivalske lokacije, pogodne za dalji razvoj i novu viziju Terranea.

Međutim, uprkos svim dosad uloženim zajedničkim naporima, nova lokacija nije pronađena na vrijeme koje bi nam dozvolilo organizaciju pravog izdanja Terraneo festivala 2014", stoji u saopštenju organizatora.

Oni su ovu godinu opisali kao "prelazno razdoblje" i dodali da će se Terraneo u formi višednevnog festivala nastaviti od 2015, dok će na proljeće i ljeto pod njegovim imenom biti održano nekoliko koncerata.

Prošle godine festival je ugostio The Prodigy, Wu-Tang, My Bloody Valentine, Calexico...

Bonus video: