Sergej razgalio Novljane: Romantika za više hiljada ljudi

Pjesmom “Još volim te - Treba mi tvoga” osmjeha Ćetković je počeo druženje sa više hiljada posjetilaca koji su ga strpljivo čekali i toplo pozdravili
0 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Slavica Kosić
Sergej Ćetković, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 15.02.2014. 08:36h

U romantičnoj atmosferi sa punim mjesecom nad gradom održan je koncert Sergeja Ćetkovića na hercegnovskom trgu ispod Sat kule.

Pjesmom “Još volim te - Treba mi tvoga” osmjeha Ćetković je počeo druženje sa više hiljada posjetilaca koji su ga strpljivo čekali i toplo pozdravili.

Od te prve numere raspoloženje je raslo jer je popularni Sergej repertoar prilagodio datumu koji se obilježava kao Dan zaljubljenih. U jednom trenutku pjevač je skočio u publiku koja je zajedno sa njim gromoglasno zapjevala „Neću da znam“. Atmosferu na novskom trgu uporedio je sa sjajnim druženjem na Kanli kuli, prošlog ljeta.

Pjesmom Budi mi voda u pustinji pjevač se našalio sa Novljanima koji ljeti zbog restrikcija, vodu imaju samo nekoliko sati dnevno. Koncert je održan u okviru 45. Praznika mimoze Portonovi.

Večerašnji nastup džez muzičarke Iv Mendez, koji je trebalo da bude održan u dvorani Park i koji je već rasprodat, premješten je na glavni gradski trg. Oni koji su kupili ulaznice biće smješteni u posebnu ložu i imaće gratis piće u visini cijene karte. Ovaj koncert počinje u 20 sati.

Bonus video: