Čovek bez sluha u Nikšiću: Nije gotovo dok publika ne kaže svoje

Miki Radojević, frontmen benda, kao što i dolikuje starim znancima povremeno se obraćao publici koja je napunila NK pab
75 pregleda 5 komentar(a)
Čovek bez sluha, Foto: Facebook
Čovek bez sluha, Foto: Facebook
Ažurirano: 14.02.2014. 13:44h

Iako svirka kragujevačkog pank-rok sastava „Čovek bez sluha“ u nikšićkom NK pabu nije bila „događaj dana“ za prisutne kao da jeste.

Prvi akordi kompozicije „Sanjam“ najavili su nastavak druženja koje je u istom pabu, skoro u istom sastavu kada je publika u pitanju, počelo prije godinu, na Dan zaljubljenih.

Ređali su se hitovi „Umesto osmeha“, „Daleko blizu, daleko“, publika horski pjevala sa bendom koji ove godine slavi 20. godina postojanja, a prema očekivanju najgrlatiji su bili kada su krenule kompozicije „Superheroj“ i „Ništa mi staro ne nedostaje“.

Miki Radojević, frontmen benda, kao što i dolikuje starim znancima povremeno se obraćao publici koja je napunila NK pab na taj način izražavajući bliskost sa Nikšićanima koje je poslije nekoliko nastupa, u poslednjih par godina, „doživio kao svoje“.

I jedni i drugi najemotivnije su odreagovali na „Nebeski bend“, pjesmu posvećenu Tošetu Proeskom. Da su odavno ušli u prvu ligu pank-rok bendova u regionu pokazali su svirkom u toku koje nikom nije bio “Dosadan dan”, niti su zvali “Upomoć”.

I taman kada je bend pomislio “Gotovo je” publika je tražila još. Njihova želja za bend je bila zapovijest i uslijedila je obrada “Niko kao ja”, od Sharla akrobate i nekoliko stranih kompozicija.

Oko jedan sat iza ponoći utihnuo je NK pab. Bend u slavljeničkoj godini najavljuje nove singlove i puno svirki po regionu, a Nikšićanima ostaje da se nadaju da neće morati da čekaju novi Dan zaljubljenih i ponovno druženje sa Kragujevčanima. Jer i jedni i drugi su pokazali da imaju sluha za dobre vibracije.

ČBS će večeras svirati u podgoričkom "Montenegro pabu", a obje svirke održavaju se u sklopu platforme "Nikšićko Rock's".

Bonus video: