Božo Bulatović objavio spot za numeru “Zatvorski bluz”

“Ako sve bude išlo po planu, novi album će početi da se radi na jesen. Do tada sam planirao ekranizaciju još dvije pjesme sa albuma "Gorski Car"
142 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2014. 07:56h

Veliki lider Božo Bulatović objavio je spot za numeru “Zatvorski bluz” sa aktuelnog albuma "Gorski Car".

“Numera 'Zatvorski bluz' našla se na mom posljednjem albumu, ali je nastala prije više od 15 godina. Kako se tematski odlično uklopila u album neobičnih priča, riješio sam da je objavim ”, priča Bulatović dodajući da je spot napravljen tako da ne prati radnju teksta numere.

“Željeli smo da svojom neočekivanom neobičnošću spot sam skrene pažnju”, objašnjava pjevač i ističe da iza ekranizacije stoji ekipa koja se potpisuje kao "My Name".

Iako kako i sam kaže, puno snima i piše ovih dana, Bulatović još uvijek ne razmišlja o novom albumu.

“Ako sve bude išlo po planu, novi album će početi da se radi na jesen. Do tada sam planirao ekranizaciju još dvije pjesme sa albuma- "Taman đevojka" i "Voštana figura"”. otkriva Bulatović.

Božo je posljednje vrijeme dosta usmjeren i na rad za druge izvođače, pa tako trenutno piše numere koje će se naći na prvijencu pobjednice drugog serijala “Leta ka zvijezdama”, Mile Nikić.

Pored posla u studiju, Bulatović uveliko sprema i svoju prvu zbirku poezije.

“Tačno je da planiram zbirku u kojoj će biti manji dio objavljenih pjesama, a ovoga puta akcenat je na onim koje su nastale bez gitare. Plan je da upriličim konferenciju za novinare na kojoj ću prezentovati zbirku koja još nema ime, kao i spot za jednu od dvije već pomenute pjesme” obežava Bulatović.

Pjesme koje potpisuje Bulatovića pjevaju se i “preko grane”, a numere " Za njene oči " trenutno promoviše 'Crvena jabuka'.

Bulatović će nastaviti i saradnju sa Zlatkom Pejakovićem koji je pd njega kupio još jednu numeru.

"Očekujem da ta pjesma izađe sredinom godine. Hrvatska je veliko tržište i jako je lijepo kad vam stigne autorski honorar iz tih krajeva. Moram pohvaliti PAM CG koji me odlično zastupao", zaključuje Bulatović.

Galerija

Bonus video: