Brajan Mej: Neobjavljena pjesma sa Merkjurijem je magična

"Zvuči jako svježe. Bio sam jako emotivan dok sam je slušao...dosta teških probi je prošlo da bi se napravila, a sada prosto plače da je pustimo u svijet"
138 pregleda 0 komentar(a)
Fredi Merkjuri, Foto: Telegraph.co.uk
Fredi Merkjuri, Foto: Telegraph.co.uk
Ažurirano: 16.01.2014. 09:23h

Na radost svih fanova legendarne grupe "Kvin", bivši članovi benda će objaviti pjesmu u kojoj je vokal Fredija Merkjurija opisan kao magičan. Čuveni gitarista grupe "Kvin", Brajan Mej objavio je da se magija grupe nastavlja nakon slušanja neobjavljene pjesme.

Gitarista grupe "Kvin", Brajan Mej je nakon nekoliko decenija otkrio zaboravljenu pjesmu ove grupe. Pjesma još uvek nema ime ali su članovi benda izuzetno entuzijastični kada je u pitanju njeno puštanje u javnost.

"Nastavlja se magija grupe "Kvin"...osjećam to u kostima! Šta mogu više reći za pjesmu na kojoj smo radili nas četvorica, Fredi, Džon, Rodžer i ja. Svi smo potpuno zaboravili na nju", rekao je čuveni gitarista za "San".

Brajan, koji se skoro uspješno izborio sa rakom, rekao je da je bio izuzetno emotivan dok je preslušavao staru-novu pjesmu koja po njegovim riječima plače da izađe u javnost!

"Zvuči jako svježe. Bio sam jako emotivan dok sam je slušao...dosta teških probi je prošlo da bi se napravila, a sada prosto plače da je pustimo u svijet", bio je iskren Brajan.

Uzbudljiv tok događaja prati i objava Brajana i bubnjara Rodžera Tejlora da se trenutno bave istraživanjem starih pjesama iz doba saradnje Fredija Merkjurija i Majkla Džeksona, što će fanove dodatno obradovati.

Bonus video: