Ukida se Jelen Top 10: Mladima ne dozvoljavamo da se upoznaju sa rokenrolom

“Emisija je branila nešto što nije prisutno u našim medijima, a što je osnovna kultura"
76 pregleda 3 komentar(a)
Jelen top 10, Foto: Jelen top 10
Jelen top 10, Foto: Jelen top 10
Ažurirano: 05.12.2013. 11:24h

Ljubitelji muzičke emisije “Jelen Top 10”, imaće priliku da u novim pjesmama i intervjuima muzičara iz regiona uživaju do Nove godine, jer se nakon toga ukida, što je za pressonline.rs potvrdio i voditelj Jugoslav Pantelić.

On je potvrdno odgovorio i na pitanje da li je razlog gašenja emisije odustajanje glavnog sponzora “Apatinske pivare”.

“Žao mi je. Emisija je branila nešto što nije prisutno u našim medijima, a što je osnovna kultura. Mladima ne dozvoljavamo da se upoznaju sa rokenrolom, već ih bombardujemo nekom drugom 'muzikom'”, pojasnio je Pantelić.

Informaciju o ukidanju “Jelen Top 10” potvrdila je i Jelena Milenković - Olić, direktorka produkcije “Letter & Sun”, koja je stoji iza emisije, ali nije željela da komentariše razloge.

Sa druge strane muzičari koji su se pojavljivali u ovoj emisiji već su reagovali, a među njima je i reper Đorđe Miljenović poznatiji kao Sky Wikluh.

“Vjerovatno fali još prostora za druge emisije, na primjer 'Grand Top 10' ili repriza serija. To nedostaje ovom narodu”, ironično je prokomentarisao član “Bad Copyja”.

Prvi “Jelen Top 10”, emitovan je 2008, a izvorno ga je vodio Lazar Sakan. Od 2010. domaćin je Pantelić, a osim na RTS-u emisija ide i na kanalu Studio B.

Bonus video: