"Vrpca" najavljuje prvi nastup u Podgorici: Biće svašta

Publika je prvi put imala priliku da čuje ovaj sastav tokom posljednjeg izdanja Sea Rock festivala
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.11.2013. 16:36h

Crnogorski bend “Vrpca”, sjutra će održati unplugged svirku u CopyCafeu Gemelli, a početak je zakazan za 22 sata, dok je ulaz besplatan.

Povodom prvog nastupa u Podgorici, za “Vijesti” je pričao frontmen grupe Braco Subotić, koji nam je otkrio i kako je došlo do formiranja sastava koji pored njega čine Miloš Pejović, Zarija Pavićević i Danilo Pendo, muzičari koji su i ranije sarađivali i to u okviru benda Qtera.

- To je jedna od onih priča, kada ti nešto samo sine u nekom običnom druženju i kažeš “ajde da uradimo to i to”. I ako nakon dan, dva ili deset vidiš da to nije bila samo neka usputna priča, to se sklopi samo- kazao je Subotić.

On je dodao da je veoma bitno to što se svi međusobno znaju od ranije, što je olakšalo posao.

Publika je prvi put imala priliku da čuje ovaj sastav tokom posljednjeg izdanja Sea Rock festivala, a utisci članova “Vrpca” su nakon “probijanja leda” pozitivni.

- Mi smo bili skroz zadovoljni, s obzirom na da je bio malo tvrđi zvuk u odnosu na ostale, bar što se tiče onoga što je festival nudio ove godine. Imali smo dosta prostora, 45 minuta, možda minut dva manje u okviru kojih smo izveli jedanaest pjesama- prisjetio se Subotić.

Kada je u pitanju prvo predstavljanje u Podgorici, on je otkrio šta publika može da očekuje.

- Biće svašta nešto, sa Sea Rocka većina stvari, ali biće i noviteta i iznenađenja, imaćemo i gosta kojeg nećemo otkrivati. Mislim da će baš biti fino, to je veoma prijatno mjesto- najavio je muzičar.

Na pitanje, kada će biti snimljene pjesme benda “Vrpce”, Subotić je objasnio:

- To je u povoju ali nije završeno. Kad će biti stvarno ne znam, ali nadam se, jer nada je najbolja motivacija. Što prije do Nove godine, ako ne, nadam se da me niko neće kinjiti - zaključuje on.

Galerija

Bonus video: