Bad Copy razdrmao Montenegro pub: "Kako su ludi"

Beogradski sastav sa oduševljenjem je posmatrao reakcije Podgoričana...
119 pregleda 8 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2013. 14:43h

Bad Copy žurka stigla je u Podgoricu i narodski rečeno obrnula naglavačke krcati Montenegro pab u kom je održana sinoć.

Ajs Nigrutin, Timbe i Skajvikler iz popularnog srpskog hip hop sastava tokom dvočasovnog nastupa pokazali su dominaciju na bini koju smo rijetko gledali u posljednje vrijeme, na svaki njihov pokret publika je divljala, svaki refren, pa skoro i svaku strofu otpjevala u glas sa njima.

Da ljubitelji Bad Copy zvuka ovaj trio doživljava kao velike zvijezde pokazalo se čim su se reperi pojavili ispred Montenegro paba, gdje su pred svijetlima kamera, sa masom okupljenom oko njih koja je slušala i smijala se davali intervjue, dok je ostatak publike koji je bio u lokalu pohrlio da ih vidi kroz prozor.

"Eno ih! Eno ga Ajzak! Kako su ludi", komentarisala je ekipa djevojaka koja je sa ushićenjem čekala početak nastupa Bad Copya.

Nedugo zatim trio se uz ovacije popeo na binu i na oduševljenje publike koncert otvorio aktuelnim hitom "Esi mi dobar" sa posljednjeg albuma "Krigle".

Od starta je krenulo komešanje u publici koja je bez pomoći muzike odrepovala cijelu Viklerovu strofu iz pomenute numere, a sve do kraja nastupa Bad Copya atmosfera je bila usijana dok su prisutni skakali, plesali i vrištali.

Beogradski sastav sa oduševljenjem je posmatrao reakcije Podgoričana (Vikler: "Ovo je krem de la krem Podgorice"), a repertoar poznate grupe većinom su činile pjesme sa aktulenog albuma koje su gotovo sve izveli, uz par sa prošlog izdanja "Najgori do sada" iz 2006, dok je sa kultnog "Sve sami hedovi" izveden samo hit "Uno duo tre".

Naravno, nastup nije mogao da prođe bez karakteristično lascivnih komentara članova BC-a, pa su tako pjesmu "Džastin Biberi" opisali kao "pedersku", a nakon numere "Sise" su se izvinili ženkom dijelu publike objasnivši da su iskompleksirani jer "imaju male piše".

"Hoćemo da pustimo Marčela i da iskuliramo uz pivo? Ili Dobermana", pitao je u jednom trenutku Ajs, dok je nakon pjesme "Posle 10", na kojoj su BC iznijeli mišljenje o prohibiciji u Beogradu koja zabranjuje kupovinu alkohola poslije pomenutog doba, Timbe kazao da mu se čini da ni u Podgorici nije mnogo bolje iako nema takvog zakona. "Vidim prodavnice se zatvaraju u 10, lokali u 11", dodao je on.

Reperima se na bini pridružio i crnogorski kolega MC Marko, kojeg su članovi BC-a prekrstili u Marko Jadranko i počastili ga titulom čovjeka sa najnabreklijim kondilomima, kako bi izveli numeru "Osekni se".

Pjesmu "Idemo odma" Ajs, Vikler i Timbe najavili su kao najnoviju numeru koju izvode premijerno, dok su "Ljubav ili pivo" posvetili "Nikšićkom pivu".

Nakon pokušaja da okončaju koncert nešto iza ponoći rep trio je na nagovor publike izveo još nekoliko pjesama. Ponovno izvođenje pjesama koje su najbolje prošle na koncertu je izgleda postalo trend, pa su nakon Zostera koji je učinio slično prije 10-ak dana na istom mjestu i Bad Copy drugi put krajem nastupa izveli "Esi mi dobar".

Neshvatljiv potez za nekoga ko u rukavu ima još par desetina publici dobro poznatih neizvedenih pjesama, ali prisutnima očigledno nije smetalo.

Galerija

Bonus video: