Bad Copy: Rambo previše zaljubljen u sebe

"Sa njim ne može da se sarađuje zato što on uvijek hoće da sarađuje i onda se sjutra ne sjeća"
138 pregleda 13 komentar(a)
Bad Copy, Foto: Facebook
Bad Copy, Foto: Facebook
Ažurirano: 14.11.2013. 12:19h

Članovi grupe Bad Copy negativno su pričali Svjetskom Kilo Caru Rambo Amadeusu rekavši da je popularni muzičar zaljubljen u sebe i da ga vole kao muzičara, ali ne i kao čovjeka.

U nedavno objavljenom intervjuu za portal Balkanrock članovi poznate srpske rep grupe kazali su da su željeli da sarađuju sa Rambom Amadeusom, ali da im nikada nije uspjelo da taj plan i realizuju.

"Sa njim ne može da se sarađuje zato što on uvijek hoće da sarađuje i onda se sjutra ne sjeća. A drugo, nas zabolje ku*ac za socijalnu kritiku", kazao je Skajvikler. Njegov kolega iz grupe Timbe dodao je da misli da je Rambo mnogo zaljubljen u sebe.

"Kada slušam te njegove pjesme, u nekim trenucima se toliko oduševim da mi nije dobro koliko sam oduševljen. I onda svaki put kad ga vidim, vidim tu neku njegovu zaljubljenost, gdje je on toliko zaljubljen u sebe da sam ja iz fazona... Volim Ramba Amadeusa, Antonija Pušića ne podnosim organski", izjavio je Timbe.

Kad su saradnje u pitanju, Skajvikler je kazao da bi najviše volio kada bi nastupali sa Dubiozom kolektiv, grupom S.A.R.S. i Elementalom.

"Bio sam skoro na prvom beogradskom nastupu Doris Bizetić, dakle ćerka Borisa Bizetića. To je zaista bilo toliko senzacionalno da mislim da mi ne bi smetalo da se ostvari tako neka saradnja", dodao je on.

Članovi Bad Copy ocijenili su i da ima previše loših repera u regionu, jer svi misle da mogu da repuju ako ne mogu da pjevaju.

"Al' dobro, razumijem momke koji su počeli da repuju da bi dobili pi*ke. Možda smo čak i mi u početku tako počeli da radimo", kazao je Ajs Nigrutin da bi se zatim Timbe i Skaj ogradili od toga i rekli da oni nisu zato počeli da se bave repom.

Bad Copy će uskoro imati dva nastupa u Crnoj Gori - 17. novembra u nikšićkom NK pabu, a dan kasnije u podgoričkom Montenegro pabu. Ulaz će koštati pet eura.

Bonus video: