Slavko Kalezić: Na sceni mi niko ništa ne može

On je otkrio da je prezadovoljan i presrećan kako je sve ispalo u njegovom prvom pojavljivanju u popularnoj emisiji, te da do njega cijelog dan stižu pozitivne reakcije sa svih strana
30 komentar(a)
Ažurirano: 31.10.2013. 14:56h

Crnogorski glumac Slavko Kalezić svoje pjevačko i plesačko umijeće prikazao je preksinoć u prvoj epizodi srpske verzije popularne talent emisije "X Factor", a sudeći po reakcijama žirija i javnosti širom Interneta, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

On je za "Vijesti" otkrio da je prezadovoljan i presrećan kako je sve ispalo u njegovom prvom pojavljivanju u popularnoj emisiji, te da do njega cijelog dan stižu pozitivne reakcije sa svih strana.

"Reakcije su sjajne, čak i bolje nego što sam mislio da će biti. Pod pozitivnim sam impresijama, dobijam pozive i poruke cijeli dan. Baš sam ostavio pečat. U toj emisiji nije važno samo pjevanje, nego se traži i nešto više, ja sam pokazao što mogu i nemam što da kažem osim da je sve stvarno fenomenalno ispalo, ne bih tu ništa mijenjao", bila je prva impresija glumca i pjevača, vlasnika numere "Muza".

Od žirija koji čine poznati muzičari Kristina Kovač, Emina Jahović, Kiki Lesendrić i Željko Joksimović je Kalezić dobio samo komplimente na račun svog glasa i plesa. Poseban odnos uspostavio je od starta sa Eminom Jahović, što ga je na kraju ipak koštalo jednog "ne" od Joksimovića koji se uvrijedio jer ga glumac i pjevač nije slušao, već je namigivao pomenutoj pjevačici.

Kalezićev nastup na X Factoru prošle nedjelje

"Neko bi to nazvao flertovanjem, ali ja bih rekao da se tu desio jedan vajb, ona je reagovala na moju energiju. Pomjerio sam je, kao i sve iz žirija. I Kristinini komentari za pjevanje su bili božanstveni, Kikijevi... Eto jedino je Željko dao 'ne' jer ga navodno nisam slušao, nego sam namigivao Emini", kazao je on.

Na pitanje da li će se ubuduće potruditi da popravi odnose sa poznatim srpskim pjevačem i kompozitorom, Kalezić je kazao da nema potrebe to dramatizovati.

"Mislim da ništa nije narušeno u našem odnosu. Biću dosljedan sebi i svom talentu što je najbitnije u ovoj emisiji. Suština je da se sve vidi, tu su kamere, kad stanem na scenu to je moje područje gdje mi niko ništa ne može", uvjeren je sagovornik "Vijesti".

On je na svom prvom nastupu u "X Factoru" izveo pjesmu "End Of Time" američke r'n'b dive Bijonse, a kazao je da se odlučio za tu numeru jer je idealna za simbiozu glume, plesa i pjevanja.

"Mislim da je to nešto što me preporučuje, što ne može svako da izvede", dodao je on.

Kalezić nije mogao da otkrije što je spremio za sljedeći nastup u popularnoj emisiji, kazavši da ćemo morati da gledamo da bi saznali.

Galerija

Bonus video: