Segej Ćetković se vratio sa turneje po Australiji: Tražila se pjesma više

Koncerti po Australiji ujedno su bili završnica turneje “Dva minuta” koja je počela još 2010. godine
4 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Privatna arhiva
Sergej Ćetković, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.10.2013. 13:58h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković pun utisaka vratio se iz Australije gdje je ovog mjeseca imao prvu turneju. Za “Vijesti” priča da je bio iznenađen prijemom publike kao i činjenicom da “i na kraju svijeta ima toliko fanova”.

"Nijesam ni mogao da pretpostavim da ljudi čak i u dalekoj Australiji prate moj rad i znaju moje pjesme. Posebno su me obradovali oni koji nemaju naše porijeklo a došli su na koncert. Naime, bilo je nekoliko njih, koji su zahvaljujući prijateljima završili na nekom od mojih koncerata, a zatim se raspitivali ko sam, i gdje mogu da kume moj CD", pohvalio se Ćetković, dodajući da su dvočasovna druženja sa publikom uvijek brzo prolazila i njemu i fanovima, pa se uvijek tražila “pjesma više”.

Za petnaest dana koliko je boravio u Australiji, Ćetković je imao četiri koncerta i to u Pertu, Melburnu, Adelaidi, i završni u Sidneju. Slobodno vrijeme koristio je da obiđe gradove i prošeta sa članovima benda.

"Gradove smo upoznali zahvaljujući domaćinima koji su se maksimalno potrudili da nam ovaj put ostane u lijepom sjećanju. Ipak, moram priznati da je Sidnej ostavio najjači utisak na nas, jer smo bili impresionirani klimom i arhitekturom", ističe Ćetković.

Koncerti po Australiji ujedno su bili završnica turneje “Dva minuta” koja je počela još 2010. godine velikim nastupom u beogradskoj Areni.

"Sada kada su baterije napunjene, vrijeme je da uđem u studio i počnem rad na novim pjesmama. Imam toliko toga da kažem svojoj publici i nadam se da će im se nove priče dopasti", kaže Ćetković.

Bonus video: