Sergej Ćetković na turneji po Australiji: Želim kengura za kućnog ljubimca

Ovo je naše prvo putovanje na drugi kraj svijeta. Do sada sam samo uživao u pričama, a sada ću i lično imati prilike da posjetim ovu, za nas, daleku i egzotičnu zemlju
9 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Facebook
Sergej Ćetković, Foto: Facebook
Ažurirano: 02.10.2013. 07:54h

Nakon što je uspješno završio turneju po Crnoj Gori Sergej Ćetković sa svojim bendom otputovao je za Australiju, gdje će održati nekoliko koncerta. Ovo će crnogorskoj pop zvijezdi biti prva turneja po Australiji, a u okviru nje će se predstaviti publici u Pertu, Melburnu, Adelaidi, i, na kraju u Sidneju.

"Boravićemo u Australiji 15 dana. Ovo je naše prvo putovanje na drugi kraj svijeta. Do sada sam samo uživao u pričama, a sada ću i lično imati prilike da posjetim ovu, za nas, daleku i egzotičnu zemlju", kazao je Ćetković i otkrio da je od malena maštao o tome da na poklon dobije kengura iz Australije.

"Kao dječak sam svake godine dobijao obećanja od kućnih prijatelja, koji su živjeli tamo, da će mi sljedeći put, kada budu dolazili, donijeti i jednog kengura za kućnog ljubimca. Danima sam sanjao o tome, pa eto prilike da se možda i ostvari moj san iz djetinjstva", kroz osmijeh otkriva Ćetković ne krijući da očekuje uspješne koncerte.

"Idem sa bendom, čiji su članovi vrhunski muzičari i svi zajedno vodimo računa o zvuku i aranžmanima. Zato smo za nastupe po Australiji neke pjesme malo prearanžirali u želji da ih prilagodimo nastupima. Najveći problem je napraviti dobar repertoar i obuhvatiti sve ono što smo radili posljednjih 13 godina i svirati pjesme koje publika najviše voli", objašnjava Ćetković za čije koncerte po Australiji, ako je vjerovati izvještajima produkcijske kuće Dimsha Entertainment koja je zadužena za organizovanje truneje, vlada veliko interesovanje, pa je većina karata već prodata.

Bonus video: