Večeras počinje Electronic Beats festival

Electronic Beats je internacionalni muzički program koji se odvija po evropskim metropolama u organizaciji Deutsche Telekoma
1 komentar(a)
Ažurirano: 12.09.2013. 06:55h

Organizatori festivala Electronic Beats koji će se danas održati na Stadionu malih sportova saopštili su da će u slučaju kiše obezbijediti natkriveni prostor za posjetioce.

Oni su podsjetili da se ulaznice po cijeni od pet eura za ovu manifestaciju mogu kupiti u T-Centru u Ulici slobode 80 u Podgorici, a biće u prodaji i na samom mjestu održavanja.

Takođe, korisnici Telekoma u mogu dobiti ulaznice učešćem u nagradnoj igri koja se održava na sajtu telekom.me. Svi koji kupe ulaznicu za festival dobiće na poklon pripejd karticu novog Telekomovog paketa za mlade "NRG" sa dva eura kredita.

Ova kartica, prema saopštenju, donosi niz povoljnosti i zanimljivih sadržaja. Na drugom Electronic Beatsu u Crnoj Gori večeras će nastupiti britanski elektronski sastavi Disclosure i Mount Kimbie, islandski alternativni rok bend Retro Stefson, a lokalna podrška biće podgorički DJ GileRZ. Početak je zakazan za 19 časova.

Electronic Beats je internacionalni muzički program koji se odvija po evropskim metropolama u organizaciji Deutsche Telekoma, a u Podgorici je prvi put održan prošle godine kada su u CNP-u nastupili The Brandt Brauer Frick Ensemble i Karin Park.

Bonus video: