Sergej, mi te volimo

"Dobro veče Podgorice, ne znam zašto uvijek imam najveću tremu u svom rodnom gradu kad ste tako divni", rekao je Ćetković
80 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 01.09.2013. 09:42h

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković sinoć je koncertom na Stadionu malih sportova okončao turneju Live Montenegro 2013.

Nekoliko hiljada fanova svih generacija došlo je da isprati posljednji koncert u nizu nakon kojeg će Ćetković otputovati u Australiju gdje ga čeka još nekoliko nastupa prije nego se posveti novim pjesmama.

Druženje sa publikom u rodnom gradu počeo je najnovijim hitom "Još volim te",a dionicu koju je otpjevao dječji hor "Kolibri" publika je sa njim pjevala u jedan glas.

"Dobro veče Podgorice,ne znam zašto uvijek imam najveću tremu u svom rodnom gradu kad ste tako divni", priznao je Ćetković i dobio aplauz koji je trebao koji mu je otjera tremu.

Onda je uslijedio hit "I da znam gdje" koji je i tribine podigao na noge, a publici je obećao da ko ne bude znao "Kad bi htjela ti" biće izveden na binu da otpjeva za kaznu neku drugu numeru. Ipak, u publici nije bilo onih koji ne znaju njegove pjesme.

Zahvaljujući koreografiji koju su fanovi mašući rukama u ritmu pjesme "Budi mi voda" izveli, Ćetković ih je pohvalio da su bolji od Novljana i Nikšića, a svim romantičnim Podgoričanima posvetio je "Prokleta bila".

Sa Ćetkovićem su u jedan glas, pjevali "Nazovi me", "Neću da znam", "Prsten na sto", "Ljuska oraha", "Zbog nas", "Nisu mi dali da te volim", "Zaustaviću vijeme", i mnoge druge, a često se iz publike moglo čuti skandiranje "Sergej mi te volimo".

Gost na završnici turneje bio je italijanski pjevač Sal Da Vinči,a nakon Beograda i Napulja i podgorička publika je imala priliku da čuje novu verziju "Pogleda u tami".

Za razliku od Sala, koji je stigao u toku koncerta, gošća iznenađenja, bosanska pjevačica Maya Sar koja je sa njim pjevala "Ako te nije pronašla ljubav," stigla je na vrijeme cupkajući u VIP dijelu.

Pored nje iz vip dijela koncert su pratili Sergejev kum Božo Bulatović, pjevačica Andrijana Božović kao i njegova porodica, a prvi put na tatinom koncertu bila je i kćerka Lola.

Galerija

Bonus video: