Koncert Sergeja Ćetkovića u Nikšiću: Kao da je trajalo dva minuta

Oni iz prvih redova imali su privilegiju da otpjevaju po neki stih, a jedna djevojka da “ispriča” pjesmu “Da l me oči varaju”prije nego što je Sergej otpjeva
271 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 29.08.2013. 13:11h

“U Nikšiću svaki put doživim neobično i prelijepo veče i mogu reći da je Nikšićka publika najbolja na svijetu. Ne bih da mi se naljute iz drugih gradova jer u svakom gradu smo imali jako lijepe koncerte i večeri za pamćenje, ali Nikšićani me uvijek ‘kupe’”, kazao je Sergej Ćetković “Vijestima” nakon koncerta koji je ksinoć održan na Stadionu malih sportova “Ibon” u okviru turneje “Dva minuta”.

Pjevala je publika sa Sergejom od prve do posljednje pjesme, njihala se u ritmu muzike, talasala u ritmu emocija. A Sergej, koji je na istom mjestu prije dvije godine održao veliki koncert, bio je zadovoljan jer i njega i njih nosile su iste emocije.

Oni iz prvih redova imali su privilegiju da otpjevaju po neki stih, a jedna djevojka da “ispriča” pjesmu “Da l me oči varaju”prije nego što je Sergej otpjeva.

“Navijam za mladu generaciju i borim se kako svojom muzikom, tako svojim javnim bitisanjem da biraju pravi put, prave riječi, da budu pametni jer mladost treba iskoristiti za prave stvari”, poručio je Ćetković.

A mladi su pokazali da za njih ima nade i da slušaju prave stvari. I taman kada su se svi “ušuškali” u romantiku Sergej otpjeva “Dva minuta” i završi.

“Ovo taman kao da je trajalo dva minuta. Pa tek je počeo”, kazala je jedna razočarana obožavateljka iako su ta “dva minuta” trajala dva sata.

Zato je publika bila uporna i aplauzima i povicima Sergeja vratila na bis. Nakon tri otpjevane pjesme “Ako te nije pronašla ljubav“, „Znaj da moja si“ i „Još volim te“ koncert je završen, ali ne i druženja jer je uslijedilo fotografisanje i davanje autograma.

Sergej Ćetković će 31. avgusta pjevati na Stadionu malih sportova u Podgorici. Ulaznica, uz koju se dobila CD, košta šest eura.

Galerija

Bonus video: