Darko Rundek najavio singl na jesen

"Najdraže bi mi bilo da cijeli novi album prođe koncertno krštenje prije nego bude definitivno snimljen. To je puno prirodniji i muzikalniji redoslijed"
0 komentar(a)
Darko Rundek, Foto: Arhiva "Vijesti"
Darko Rundek, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 22.08.2013. 07:43h

Rundek Cargo trio objaviće na jesen prvi singl sa predstojećeg albuma, a novo studijsko izdanje grupe izaći će tek na proljeće, najavio je Darko Rundek za "Long Play".

"Na novom albumu radimo korak po korak i on se polako slaže. Na jesen će se pojaviti prvi radijski singl 'Midnight Calypso', a album najkasnije na proljeće. Još ne znam hoće li naslov albuma ostati 'Dare'", otkrio je Rundek u najavi serije koncerata po Srbiji koji krajem ovog mjeseca očekuju njegov Cargo trio.

"Najdraže bi mi bilo da cijeli novi album prođe koncertno krštenje prije nego bude definitivno snimljen. To je puno prirodniji i muzikalniji redoslijed", naveo je Rundek.

On je ove godine nastupao u Podgorici, Nikšiću i Kotoru gdje je publika imala prilike da čuje neke od novih pjesama. Aktuelni album Rundek Cargo trija je "Plavi avion" objavljen 2010, a legendarni muzičar i nekadašnji vođa Haustora prethodno je sa Cargo orkestrom objavio četiri albuma.

Bonus video: