Završen Refresh festival: DJ Arno Cost razigrao publiku

Prava gužva kao i ranijih večeri bila je ispred glavne bine, a nevjerovatna gužva nastala je pred sam izlazak Arno Costa
3 komentar(a)
Ažurirano: 11.08.2013. 10:35h

Refresh festival, koji se održava u kotorskoj diskoteci Maksimus, sinoć je zatvorio crnogorski muzičar Igor Lazić Niggor, koji se ovoga puta pojavio u svojstvu MC-ja, dok je publiku prije njega maksimalno razigrao mladi DJ Arno Cost u okviru svog dvosatnog nastupa.

Treće finalno veče Refresha otvorili su Dj Nigel i Big R, koji su masu pripremili za dolazak zvijezde, koji je za set stao oko 2 sata nakon ponoći.

Kao i svake večeri, zainteresovani su mogli izabrati i manju, Fresh binu, gdje su sinoć ploče vrtjeli Cule, Girelz i Be Good, koji su kao trojac poznatiji kao Beat at Joe’s kolektiv, zajedničkim setom stavili tačku na sedmo izdanje Refresh festivala. Među publikom ispred manje bine mogao se primijetiti I DJ Hell, koji je odlučio da produži svoj boravak u Kotoru i posluša kolege iz Crne Gore.

Ipak, prava gužva kao i ranijih večeri bila je ispred glavne bine, a nevjerovatna gužva nastala je pred sam izlazak Arno Costa, koji je neposredno prije nastupa otkrio i šta će puštati.

„Nove numere, ekskluzivno... Takođe imam neke nove i svježe stvari iz Francuske. Mislim da će ljudi uživati u setu, jer će biti puno stavri koje nikada nisu čuli“, kazao je on za „Vijesti“. On je, kako kaže čuo da je noć ranije bilo puno ljudi, pa se nadao da će uspjeti da okupi jednako veliku publiku.

„Nikada nisam čuo za Anju (Schneider), znam za DJ Hella i poštujem to što radi. Kao producent nikada nisam čuo njegov materijal, ali sam čuo da je sinoć bila baš dobra žurka. Nadam se da će i noćas biti tako“, kazao je Arno Cost.

Prvo veče Refresh-a >>>

Drugo veče Refresh-a >>>

Galerija

Bonus video: