Dušan i Marija dobili ulaznice za "Refresh"

Tokom tri dana festivala u diskoteci Maximus svoje ploče zavrtjeće preko 25 imena domaće, regionalne i internacionalne DJ scene.
96 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 08.08.2013. 13:13h

Dušan Kaluđerović i Marija Tomašević bili su najbrži u nagradnoj igri "Vijesti" i osvojili ulaznice za Refresh festival.

Kaluđerović je dobio dvije ulaznice za sva tri dana festivala, dok je Tomašević nagrađena sa dvije ulaznice za prvo veče "Refresha".

Dobtnici će biti kontaltirani o preuzimanju ulaznica.

Tokom tri dana festivala u diskoteci Maximus, od četvrtka 8. do subote 10. avgusta, svoje ploče zavrtjeće preko 25 imena domaće, regionalne i internacionalne DJ scene.

Njemačka princeza elektronske muzike, Anja Schneider zavrtjeće svoje ploče već prve večeri festivala i napraviti pravi uvod u sada već tradicionalnu trodnevnu žurku za sve ljubitelje elektronske muzike.

Prvo veče festivala posvećeno je damama svjetske klubing scene, a prije Anje, na glavnoj bini festivala nastupiće i Hannah Holland, etiketirana kao produkt svih najboljih bitova londonske klaberske kulture i nova nada DJ scene- Mama, dok će „prva dama deep house-a“ Lady Blacktronika zaokružiti veče posvećeno DJ damama! Podrška ovim sjajnim damama na glavnoj bini biće DJ Gregor.

Prvo veče festivala svojim nastupima na FRESH bini otvoriće sjajni mladi i uspješni crnogorski DJ-evi Soft 85, Millok, Jan de R, Van B i P.S. Oni će svojim setovima, atmosferu u Maximusu, sasvim sigurno dovesti do usijanja.

Već druge večeri festivala, 9. avgusta, publiku očekuje pakleni set sjajnog DJ Hell-a, osnivača čuvenog “Gigolo” DJ carstva. Ono što su Andy Warhol i njegova “Fabrika” bili za New York, to su Hell i “Gigolo” za Berlin. I upravo na REFRESH-u, publika će moći među prvima u Evropi uživo da čuje njegov novi album. S obzirom da nastupa na specifičnom DJ opremi, na kojoj se snalaze samo znalci poput njega i Jeff Millsa, sasvim smo sigurni da će DJ Hell publiku Maximusa “izuti iz cipela”. Na glavnoj bini, Hell-u će prethoditi domaći DJ-evi Dee Face i Phillipe P, dok će Vlado Marković smjelo završiti drugu noć festivala.

"Paklena" žurka, tokom druge večeri festivala se priprema i na FRESH bini gdje će nastupiti domaći dj-evi hercegnovljani 2beatornot2beat, Felony Flats, kao i Podgoričani Rex Regis, Sharlo. Plesaće se do ranih jutarnjih sati.

Finalno veče Refresh festivala otvoriće Arno Cost! Arno Cost, autor megahitova „Magenta“ i „Cyan“ je već sa 23. godine postao simbol najvećih klupskih, ali i festivalskih manifestacija širom svijeta. A u nastup ove mlade planetarne zvijezde, uvešće nas rezidenti Maximusa DJ Nigel i Big R, a za završnicu je zadužen MC Niggor! Jedva čekamo da čujemo kako će se ova ekipa uklopiti.

Treće večeri ploče će zavrtjeti dio kolektiva Beat at Joe’s: GilerZ i DJ Cule i Be Good, a sva trojica će nas u zajedničkom setu zabavljati do ranih jutarnjih časova. Tačku na ovogodišnji festival staviće BAJ CREW b2b.

Galerija

Bonus video: