Crnogorska turneja Sergeja Ćetkovića: Romantika na otvorenom

Ćetković će naredne nedjelje posjetiti Italiju, zbog gostovanja na koncertu svog kolege Sala da Vinčija
2 komentar(a)
Sergej Ćetković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Sergej Ćetković, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.08.2013. 17:01h

Crnogorski pjevač Sergej Ćetković objavio je spisak gradova koje će posjetiti u okviru nastavka crnogorske turneje “Dva minuta”. Tako će najprije dva koncerta 23. i 24. avgusta održati u Herceg Novom, 24. avgusta pjevaće na Ljetnjoj pozornici u Baru, dok će dva dana kasnije prirediti spektakl na Stadionu malih sportova u Nikšiću. Kraj turneje desiće se u Podgorici, takođe na Stadionu malih sportova 31. avgusta.

- U Herceg Novom nijesam svirao posljednjih pet, šest godina a stalno su me zvali. Zato sam odlučio da tamo održim dva koncerta, jer je i Kanli kula dobra za intimnu atmosferu kakva vlada na mojim koncertima, a i interesovanje za sam koncert je veliko - potvrdio je Vijestima Ćetković.

U odnosu na prošli dio turneje “Dva minuta” Sergej je promijenio i lokaciju u Baru. Umjesto u SC Topolica, gdje je pjevao prije dvije godine, ovoga puta nastup je zakazan na Ljetnjoj pozornici.

- Vodili smo se time da je ljeto i da je ljepše pjevati i svirati na otvorenom. Ti koncerti zamišljeni su da budu drugačiji od onih prije dvije godine, pa nam s obzirom na to da je repertoar intiman i romantičan, treba i takav prostor u Baru. Zato smo odabrali Ljetnju pozornicu - objasnio je Ćetković.

Pripreme za njegov koncert uveliko traju, ali će naredne nedjelje najpopularniji crnogorski pjevač opet posjetiti Italiju, zbog gostovanja na koncertu svog kolege Sala da Vinčija.

- Biću gost na njegovom koncertu 12. avgusta u Ishini. Opet ćemo Sal i ja pjevati “Poglede u tami” - pohvalio se Ćetković.

Kako to njegov najveći hit zvuči na italijanskom, imaće priliku da čuje i publika u Podgorici, jer će mu Sal biti gost u završnici crnogorske truneje.

Bonus video: