Gru: Uskoro novi singl

Dok se ne vrati u Beograd, Gru će se družiti sa ljubiteljima hip hop muzike na primorju, a nada se i dobroj turističkoj sezoni.
214 pregleda 2 komentar(a)
Gru, Foto: Facebook
Gru, Foto: Facebook
Ažurirano: 18.07.2013. 12:52h

Poznati reper Dalibor Andonov poznatiji kao Gru ovo ljeto provodi u Crnoj Gori. Naime, kao pravi Crnogorac, radi samo dva dana u sedmici i to četvrtak i petak. Četvrtkom na plaži Stefan Braun pušta muziku, dok je petkom ugovorio angažman na plaži "Bay Watch" u Kotoru, a njegov sjutrašnji nastup desiće se u okviru manifestacije “After Beach Parties 2013!”.

"To je standardna muzika koju inače puštam kad radim kao DJ. Čvrsto se držim hip hopa, mada tu ima i r’n’b-a, drum and bass-a i drugih pravaca. Nije to nikad isto, uvijek se trudim da na svakom nastupu budem drugačiji i ne dosadim onima koji dolaze," ističe za Vijesti Gru, koji je poznatiji kao reper nego kao DJ, međutim, u posljednje vrijeme u Crnu Goru isključivo dolazi da odabirom muzike zabavlja publiku.

"Te dvije stvari se malo kolju. Nemam više onih klasičnih nastupa, mnogo više nastupam kao DJ. Međutim, nijesam dugo vremena ništa ni snimio, pa je i to jedan od razloga što sam češće kod vas kao DJ nego kao reper," priznaje Gru. No, kako kaže, svoje karijere hip-hopera se ne odriče, već obećava uskoro novi singl.

"Pjesma je završena, ali sam čekao da snimim za nju spot kako bih je promovisao. Međutim, do mog dolaska u Crnu Goru to nijesam stigao, pa će morati da sačeka kraj avgusta ili početak septembra kad se vratim u Beograd. Radim dosta toga, pripremam nove stvari tako da se uskoro mogu nadati i albumu, ko zna," kaže on.

Dok se ne vrati u Beograd, družiće se sa ljubiteljima hip hop muzike na crnogorskom primorju, a nada se i dobroj turističkoj sezoni.

"Već smo počeli sa žurkama, i prva je dobro prošla. Nadam se da će sezona ubrzo krenuti, pa će sve biti super," siguran je reper.

Bonus video: