Uroš Vujović: House ga inspiriše i ispunjava

On iza sebe ima tri objavljena singla koji se, prema njegovim riječima, mogu poslušati i kupiti na skoro svim popularnijim Internet prodavnicama
149 pregleda 0 komentar(a)
Uroš Vujović, Foto: Privatna arhiva
Uroš Vujović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 15.06.2013. 18:15h

Budvanin Uroš Vujović objavio je EP "Your Soul" za inostranu etiketu D-Lab Records. Izdanje sadrži dvije numere, a može se kupiti na popularnom sajtu Beatport.

"Ovaj EP sam radio dugo, sa ciljem da ga izdam za D-Lab. Sadrži pjesme 'Lost Desire' i 'Shape Of Your Soul' , a zvuk varira između deep i tech housea. Od nedavno se nalazi na svim većim onlajn DJ prodavnicama među kojima je i najpoznatija Beatport", kazao je Vujović za "Vijesti"

On iza sebe ima tri objavljena singla koji se, prema njegovim riječima, mogu poslušati i kupiti na skoro svim popularnijim Internet prodavnicama.

"Produkcijom sam počeo da se bavim prije dvije godine sa ciljem da napravim nešto svoje. Moj zvuk bih opisao kao melodični house, koji je mješavina nekoliko podpravaca house muzike. Opredijelio sam se za taj zvuk zato što me inspiriše i u potpunosti ispunjava", objašnjava on.

Za sada nema u planu ekranizacije svojih kompozicija, ali u budućnosti će, kaže, sigurno uraditi i neki spot.

"Trenutno u planu imam nekoliko projekata, između ostalog radim na pjesmi sa podgoričkim producentom Veskom Lazovićem aka Armed Guy. Planovi za budućnost su izdavanje novih EP-ova, mnogo truda i rada za još veći napredak", otkriva on.

Vujović se tako pridružio sve većem broju crnogorskih producenata koji objavljuju za inostrane etikete, a kaže da stanje na domaćoj elektronskoj sceni nije baš najbolje.

"Vjerujem da će se to u budućnosti promijeniti i da će ljudi početi da cijene i slušaju kvalitetnu elektronsku muziku u još većem broju. Drago mi je kada vidim da u mojoj zemlji ima sve više mladih i talentovanih producenata. Zato nam je potrebna velika podrška publike kao i međusobna saradnja i razmjena iskustva", predlaže on.

Bonus video: