Sergej se družio s fanovima. Nije uspio da proda planirani tiraž

Ćetković je bio iznenađen ne samo reakcijom publike, već i brojnim novinarskim ekipama koje su došle da zabilježe događaj
100 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 11.03.2012. 16:57h

Crnogorski kantautor Sergej Ćetković, kao što je i obećao, juče se, u okviru potpisivanja DVD-ja iz beogradske Arene satima družio sa svojim fanovima u Delti. Gužva koja je juče u podne nastala u centralnom dijelu Delta sitija, obećavala je da će i ova humanitarna akcija koju organizuje crnogorski pjevač biti uspješno završena.

Njegovi fanovi nijesu samo iskoristili priliku da kupe DVD sa snimkom njegovog koncerta iz Arene 2010. godine, već i da pomognu centre za djecu ometenu u razvoju u Bijelom Polju i Nikšiću, kojima je prihod od tiraža namijenjen.

Pored kupovine DVD-ja, fanovi su koristili priliku da dobiju autogram od najpopularnijeg crnogorskog pjevača, ali i da se slikaju sa njim.

Ćetković je bio iznenađen ne samo reakcijom publike, već i brojnim novinarskim ekipama koje su došle da zabilježe događaj.

"Zaista predivan prizor. Ovo nijesam očekivao da će svi mediji u Crnoj Gori ovako da me podrže i da se odazovu u ovolikom broju", prokomentarisao je Ćetković, ugledavši pripadnike sedme sile.

Vrijeme pokvarilo planove

On je tom prilikom istakao da nije zadovoljan rezultatima humanitarne akcije.

"Zbog vremena nijesmo uspjeli da prodamo čitav tiraž koji je ograničen. Ali, sa današnjom akcijom uspjeli smo da popravimo situaciju. Moram i da se pohvalim da se javilo dosta firmi i pojedinaca koji su obećali da će otkupiti dio tiraža, tako da se nadam da će i ova akcija biti na kraju ipak uspješno završena", objasnio je on.

On je tom prilikom istakao da ovo možda neće biti jedino potpisivanje i druženje sa fanovima u Crnoj Gori.

"Krenuli su lijepi dani, mislim da bi to bio odličan potez ukoliko ostane još DVD-ja. Mislim da je dobar dio tiraža prodat, već sjutra i prekosjutra ćemo imati tačan izvještaj. Nadam se da neće biti potrebe da se DVD ponovo vrati na kioske", istakao je Ćetković.

On je otkrio da kada su najavili humanitarnu akciju kao i to kome je prihod namijenjen nije znao da postoji i isti takav cenatar u Pljevljima.

"Žao mi je što smo ih ovoga puta zapostavili. Nijesam znao da i u tom gradu postoji dnevni centar za djecu ometenu u razvoju. Kada sam se raspitivao, niko mi ga nije pomenuo. Trudiću se da u nekom narednom periodu, pomognem i njima. Ima mnogo onih kojima je potrebna pomoć. Zato apelujem na sve ljude dobre volje koji imaju imalo svijesti o tome da postoje oni kojima je potrebna naša pomoć da se okrenu upravo tim ljudima i pomognu", poručio je on.

Ćetković je i sam podržao akciju. Nakon druženja sa fanovima, crnogorski pjevač je i sam kupio stotinak svojih DVD-ja.

Galerija

Bonus video: