"Adel" i revija Nataše Pejović u Buda baru

"Adeline pjesme su dosta naporne, ali uz vježbu sve se može“, kazala je Jovana Vukosavović iz Budve
92 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2013. 13:58h

„Tribute“ žurka posvećena pjevačici Adel, održana je sinoć u Buda Baru u Podgorici, a u okviru večeri njene pjesme pjevale su Ivana Martinović i Anita Popović. Ovoga puta glas je pustila i zvijezda večeri imitatorka Adel, koja se pred publikom pojavila oko ponoći i izvela pjesme „Chasing Pavements“ i „Turning Tables“.

„Bilo je malo na brzinu, pa nismo uspjeli sve da sredimo kako treba, ali na kraju je super ispalo. Pjevam od kako znam za sebe, nisam nigdje učestvovala, ali sam nastupala u nekim lokalima u Budvi. Adeline pjesme su dosta naporne, ali uz vježbu sve se može“, kazala je Jovana Vukosavović iz Budve.

Nešto prije njenog nastupa, upriličena je i mini revija crnogorske dizajnerke Nataše Pejović, čije su ljetnje haljine iz nove kolekcije nosile voditeljka Sandra Burić i pjevačice Aleksandra Bučevac, Monika Knezović i Jelena Đorđević.

„Najviše su mi se dopale 'Tribute' žurke koje sam propustila. Svidjela mi se Adel, koju su super prerušili. Ne znam ko je cura, ali solidno pjeva“, prokomentarisala je Đorđević, koja je i ranije imala iskustva kada su u pitanju modne revije.

„Sarađivala sam dvije godine sa Lazarom Ilićem, a sada se pojavljujem u Natašinim haljinama i stvarno mi je drago što su nju pozvali večeras, jer mi je čast da nosim njene modele. Mislim da je trenutno najbolji dizajner u Crnoj Gori“, pohvalila je pjevačica Natašu Pejović.

Ona je otkrila da prije defilea u Buda Baru nije imala tremu, ali se prisjetila svog prvog izlaska na pistu.

„U početku sam imala veću tremu nego kada pjevam, ne znam zašto. Možda iz straha da ne padnem ili želje da sve uradim kako treba. Sada sam navikla da nosim razne haljine“, pohvalila se ona.

Kao i pjevačica i Pejović je iskoristila priliku da pohvali zvijezdu večeri odnosno Adel.

Ivana Martinović i Anita Popović

„Gledala sam slike ranijih žurki i primjetila sam da je u pitanju nešto potpuno drugačije i interesantno organizovano. Dopala mi se djevojka koja imitira Adel, upravo smo komentarisali kako lijepo pjeva, a potrudili su se i za njen izgled“, rekla je dizajnerka.

Nakon njene revije i nastupa Adel, fanovi su imali priliku da se kao i na prethodnim „Tribute“ žurkama fotografišu sa svjetskom zvijezdom kojoj je veče bilo posvećeno.

Galerija

Bonus video: