Nina Žižić lice brenda Legend World Wide: Sredili je za Eurosong

"Budući da brend Legend posjeduje sve ono što ja svakodnevno nosim, mogla sam i žmureći da izaberem komade garderobe, a da znam da nijesam pogriješila"
204 pregleda 7 komentar(a)
Nina Žižić, Foto: Đorđe Živaljević
Nina Žižić, Foto: Đorđe Živaljević
Ažurirano: 04.05.2013. 08:31h

Crnogorsku pjevačicu Ninu Žižić, koja će sa hip-hop klapom Who See sredinom ovog mjeseca predstavljati Crnu Goru na Eurosongu, podržaće brend “Legend World Wide” čije je postala zaštitno lice.

"Legend je uzeo Ninu za jednog od svojih ambasadora i pobrinuo se za njen izgled na Eurosongu. Veoma smo ponosni na nju i na obostrano zadovoljstvo izabrali smo dio kolekcije koja će je pratiti na ovom putovanju", istakla je Sanja Marković, PR modne kuće Legend.

I Žižićeva je, prema saopštenju Markovićeve, veoma zadovoljna saradnjom sa brendom koji ima svoje prodajne objekte u mnogim gradovima Crne Gore.

"Budući da brend Legend posjeduje sve ono što ja svakodnevno nosim, mogla sam i žmureći da izaberem komade garderobe, a da znam da nijesam pogriješila. Mnogi modeli koje Legend nudi ove sezone su me oduševili i mislim da će moj stajling zahvaljujući njima biti na visini zadatka. Mnogo vodim računa o svom izgledu i ova podrška mi je dosta značila”, kazala je Žižićeva.

Iz Legenda su joj poželjeli puno uspjeha na Eurosongu.

Bonus video: