Gledaoce šokirala, žiri oduševljen nastupom 11-godišnje Asande

"Ovi plesni pokreti nisu primjereni za djevojčicu od 11 godina. Vrijeme je da se roditelji osvijeste i cenzurišu ono što njihova djeca gledaju"
2 komentar(a)
Ažurirano: 29.04.2013. 16:02h

Djevojčica Asanda Jezile (11) oduševila je članove žirija britanskog Talenta sjajnim volaklnim sposobnostima, ali i ostavila sve bez teksta svojim nastupom i izborom pjesme koju je otpjevala.

Asanda je u subotu veče izvela Rijaninu pjesmu "Diamonds (On The Sky)". U jednoj strofi te pjesme navodi se "Ti si zvijezda padalica koju vidim, vizija ushićenosti, kada me držiš u naručju živa sam, mi smo poput dijamanata na nebu, odmah sam znala da ćemo postati jedno". Oni koji su gledali šou kažu da im je bilo pomalo neprijatno da gledaju provokativni ples djevojčice, piše Daily Mail.

Rijana, kažu, ne može biti uzor nekome i ovo je jasan pokazatelj toga.

"Ovi plesni pokreti nisu primjereni za djevojčicu od 11 godina. Vrijeme je da se roditelji osvijeste i cenzurišu ono što njihova djeca gledaju", kažu gledaoci.

Portparol šou programa je Asandin nastup pravdao time da učesnici Talenta sami biraju pjesme koje izvode.

"Svi takmičari sami biraju šta će pjevati. Odluka je na njima i njihovim roditeljima", kazao je on.

Lenoks, Asandin otac, kaže da je njegova kćerka "zrela za njene godine".

"Znam da je mlada,ali vjerujte da je spremna. Znamo da će uvijek biti negativnih kao i pozitivnih komentara. Pripremamo je, ne želimo da je neko povrijedi. Uvijek će imati našu podršku", rekao je.

Sudija Sajmon Kauel je bio oduševljen Asandinim nastupom.

"Nikada nisam vidio da neka 11-godišnjakinja izgleda tako sjajno na pozornici. Imaš najbolji osmijeh koji sam ikada vidio", rekao je on.

Asanda je pozitivne kritike dobila i od ostalih članova žirija.

Galerija

Bonus video: