Who See sa "Igrankom" ponovo prvi na MTV top listi

"Evo je na jade MTV od nas. Ne mogu nas maći dinamitom s prvog mjesta"
8 komentar(a)
Who See, Nina Žižić, Foto: Risto Božović
Who See, Nina Žižić, Foto: Risto Božović
Ažurirano: 28.04.2013. 19:30h

Nakon što su prošle sedmice voljom publike pali na drugo mjesto, kotorska klapa Who See i Nina Žižić s hitom “Igranka” opet su uspjeli da osvoje regionalnu MTV top listu Domaćica.

"Evo je na jade MTV od nas. Ne mogu nas maći dinamitom s prvog mjesta. Možda bi dobro bilo da upotrijebe bojni otrov, da nas potruju i oslobode vrh top liste za neke druge izvođače", prokomentarisao je povratak na prvu poziciju Mario Đorđević Noyz.

Ovo nije prvi put da se nakon pada na drugo mjesto, klapa Who See vrati na tron Domaćice. Isti scenario dogodio se i prošle godine kada su na MTV-jevoj listi bili sa singlom “Reggaeton Montenegro”.

Tada su takođe, nakon tri sedmice na prvoj poziciji, “pali”, a sa trona su ih zbacili splitski Dječaci sa singlom “Lovrinac”. I ovoga puta nakon tri nedjelje na prvom mjestu, prethodne sedmice da ih pomjere za stepenicu niže pošlo je za rukom Dubiozi kolektivu sa singlom “Kažu”, koji su ovoga puta zauzeli drugo mjesto.

Who See i Nina vijesti o povratku na prvo mjesto Domaćice saznali su dok su bili na probi. Ekipa se uveliko sprema za nastup na Eurosongu koji će početi 14. maja u Malmeu. Naši predstavnici nastupiće prve polufinalne večeri, a u Švedsku putuju 6. maja. Ispraćajna žurka u diskoteci Maximus zakazana je za 4. maj.

Za Who See i Ninu možete glasati na ovom linku >>>

Bonus video: