"Rijana” pjeva i bez struje

Na večeri posvećenoj pop zvijezdi održana i modno-frizerska revija
1 komentar(a)
Ažurirano: 26.04.2013. 12:48h

Na šestoj Tribute žurci koja je sinoć održana u Buda Baru u Podgorici, pored imitatorke popularne Rijane, publika je uživala u modno-frizerskoj reviji Kenana Osmanaja, ali i interpretaciji hitova pomenute pjevačice u izvođenju Nine Petković i Mine Laličić.

Ovoga puta u prvom planu bila je revija, a među djevojkama koje su silazile na stepenice i ređale se na bini, našla se i sama "Rijana", koja je nešto nakon ponoći započela svoj šou. Tokom njenog nastupa u kafiću je na nekoliko minuta nestalo struje, ali to pjevačicu nije spriječilo da nastavi sa pjevanjem u čemu joj se pridružila i publika, koja je glasnim aplauzom pozdravila.

Za njen izgled pobrinuo se Osmanaj, koji je i pored toga što je nedavno održao samostalnu reviju uspio da spremi nekoliko novih modela.

„Večeras sam predstavio osam haljina, a bilo je i novih i starih. Uvijek pravim elegantne ženstvene modele koji se mogu nositi u raznim prilikama. To su haljine koje sam predstavljao na takmičenjima, a na posljednjem sam osvojio drugo i treće mjesto“, ispričao je za „Vijesti“ Osmanaj.

On je istakao da ne želi poput njegovih kolega da nakon velikih revija odmara i uvijek radi na novim haljinama.

„Neću da kažem da sam najbolji jer ima boljih, ali znam svoj posao da radim. Jedini sam u Crnoj Gori koji pravi ekstravagantne frizure. Uvijek prvo pogledam haljinu, jer ne može svaka frizura uz svaku haljinu, kao što ni svaka žena ne može svaku haljinu da nosi“, objasnio je on.

Organizatori su za kraj večeri čuvali Ninu Petković, koja je u okviru „Tribute“ žurke izvela Rijanine pjesme „Diamonds“ i „S&M“, a najhrabriji iz publike, pridružili su joj se na sceni.

„Ne slušam tu vrstu muzike, ali pjevam njene pjesme. Ona ima nešto svoje, posebna je i karakteristična. Sviđa mi se pjesma 'Diamonds', koju izvodim na nastupima. Drugu sam u posljednjem momentu naučila i na kraju je sve ispalo OK“, kazala je Petković.

Nina pjeva za djecu

Petković je kazala da je nedavno objavila CD sa pjesmama za djecu pod nazivom „Priče sa tavana“. „To je rađeno za seriju za djecu koja se emitovala u Srbiji.

Bojan Momčilović i Zoran Radonjić su radili muziku i aranžman, a tekstove je pisao dječiji pjesnik Miloš Milošević“, ispričala je ona.

Kako kaže pjevačica, pjesme su za djecu od četiri do sedam godina, a preovladava rok žanr.

Galerija

Bonus video: