Beat At Joe's: Tu smo da dijelimo podijum sa publikom

Raspoloženi DJ-evi servirali su prisutnima jednu od onih žurki gdje vam se ostaje do kraja, pa je većina kući otišla znojava i to u ranim jutarnjim časovima
66 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 22.04.2013. 14:23h

DJ Organizacija Beat At Joe‘s proslavila je u subotu veče svoj šesti po redu rođendan žurkom u podgoričkom klubu “Mint”. Članovi ekipe GileRZ, Cule, Be Good, Mr Montech i Vlado Marković kažu da su još pod utiskom nakon dobrog provoda za rođendan i nadaju se da je ovo samo uvertira za sve što predstoji." Željeli bi da ovih žurki bude što više… Radujemo se predstojećim nastupima, a u međuvremenu ćemo raditi na novim miksevima", poručuju oni. I pored toga što u posljednje vrijeme elektronske žurke nijesu toliko učestale, mjesto dešavanja nije bilo do kraja puno, no svakako momci iz BAT ekipe mogu biti zadovoljni dobrom posjećenošću. Publika je u početku bila malo “tvrda”, očigledno joj je trebalo malo više vremena da se zagrije, pa je tek iza ponoći krenula burnija reakcija prisutnih. Najvrelije je bilo pred miks pultom za kojim su se smjenjivali DJ-evi.Dobro poznata lica smjenjivala su se svakih pola sata za miks pultom, kombinujući “old school” sa modernim tehno i haus hitovima. Sa svakim spuštanjem ritma čule bi se bučne ovacije prisutnih. Raspoloženi DJ-evi servirali su prisutnima jednu od onih žurki gdje vam se ostaje do kraja, pa je većina kući otišla znojava i to u ranim jutarnjim časovima . Svi prisutni preksinoć su dobili i CD koji je sadržao setove svih Beat At Joes reprezentativaca.

"Ovaj rođendan je bio specijalan zato što smo se poslije godinu dana opet vratili podgoričkoj publici. Prošlogodišnju jubilarnu petu godišnjicu smo proslavili u Maximusu i drago nam je što smo ove godine vratili projekat u svoj rodni grad", kazao je dan nakon žurke GileRZ.

Vlado Marković je za "Vijesti" iskazao zadovoljstvo učinjenim u prethodnih šest godina Beat At Joe'sa. On je objasnio da je članovima ove ekipe čitav projekat donio dosta individualnih nastupa, ali i dva grupna koji ih očekuju na Southern Soul i Refresh festivalu ovog ljeta. Na posljednje pomenutoj manifestaciji Beat At Joe's će imati svoje veče."Biće mi izuzetno drago da nastupim na posebnom stejdžu sa svojom ekipom. Kako smo od samog početka bili uz Refresh festival kao pojedinci i nastupali rame uz rame sa svjetskim DJ-evima, organizatori su prepoznali naš kvalitet i ponudili da jedno veče nastupimo kao Beat At Joe’s projekat što smo sa zadovoljstvom prihvatili", objasnio je Cule.Pričajući o tome koliko su se stvari na klabing sceni promijenile od osnivanja Beat At Joe's organizacije do danas Montech je kazao da mu je drago što je sve više mladih ljudi zainteresovano za profesiju DJ-a, tako da se ne može reći da su iz ove ekipe nezadovoljni situacijom."Predstoji nam ljeto i siguran sam da ćemo do kraja godine moći da čujemo neke dobre inostrane DJ-eve u našim krajevima", smatra on. U glavnom gradu Crne Gore, sa druge strane, ovakvih događaja ima manje nego prije par godina. Nedostatak kvalitetnih klubova, ograničeno vrijeme i razni drugi faktori dodatno demotivišu potencijalne organizatore pri pomisli o nekoj ozbiljnoj organizaciji, mišljenja je GileRZ. Sa takvim problemima se suočava i sama Beat At Joe's ekipa."Beat At Joe’s je 'drugarski' projekat i nikada sebi nismo postavljali neke ciljeve da bi mogli da se razočaramo ili doživimo neki neuspjeh. Jednostavno, tu smo da dijelimo podijum sa publikom, da plešemo zajedno... Radimo kao rezidenti u nekoliko klubova kao što je Casper u Budvi i par njih u Podgorici, a jednom godišnje organizujemo rođendansku žurku koja je poklon za sve ljude koji cijene naš trud", objašnjava Be Good.

Bonus video: