Karte za Southern Soul festival puštene u prodaju

Ulaznice se trenutno prodaju samo putem Interneta na sajtu festivala
0 komentar(a)
Alis Rasel, Foto: Thisisbandit.com
Alis Rasel, Foto: Thisisbandit.com
Ažurirano: 20.04.2013. 15:22h

Ulaznice za debitantsko izdanje Southern Soul festivala, koji će se ovog ljeta održati u Ulcinju, puštene su u prodaju.

Karte od 49 eura za sva tri dana festivala i dnevne od 19 eura, čiji je broj ograničen, mogu se kupiti u pretprodaji, nakon čega će cijene rasti u dva navrata sve do početka ove manifestacije, saopštili su organizatori.

Ulaznice se trenutno prodaju samo putem Interneta na sajtu festivala southernsoulfestival.com.

Uz svaku kupljenu ulaznicu posjetioci festivala će dobiti poklon od Crnogorskog Telekoma - prepaid broj i vaučer od pet eura.

Saopšteno je da se ove godine očekuje dolazak između dvije i četiri hiljade posjetilaca, naročito iz Velike Britanije, Skandinavije i kontinentalne Evrope, kao i iz zemalja bivše Jugoslavije.

Southern Soul koji donosi niz zanimljivih izvođača iz domena soul, fank, disko, haus, dab, rege i džez muzike održaće se od 28. do 30. juna na plaži Dolcinium Kite kluba, koja se nalazi na Velikoj plaži kod Ulcinja.

Prema saopštenju organizatora koncept festivala je dobra zabava u trajanju od podneva do ranih jutarnjih časova sva tri dana, a do sada je potvrđeno preko 40 izvođača iz Evrope i SAD-a među kojima su Alis Rasel, Teo Periš, DJ Format, Jazzanova , Nikola Konte, Vasil Hadžimanov i mnogi drugi.

Organizatori Southern Soula su saopštili da rade na tome da spisak upotpune sa još nekoliko imena.

Misija Southern Soul Montenegro Festivala je popularizacija pomenutih muzičkih pravaca u Crnoj Gori i regionu, postavljanje temelja za festivalski turizam, promocija Crne Gore i ulcinjske regije, kao i promocija predsezonskog turizma, kazali su iz organizacije.

Bonus video: