MTV lista Domaćica

Nina Žižić: Vrijeme je da me vidi šira publika

"Ono o čemu posebno posljednje vrijeme vodim računa je glas, jer mora biti spreman za Eurosong", kazala je Žižić
59 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 19.04.2013. 20:33h

Crnogorski predstavnici na predstojećem Eurosongu Klapa Who See i Nina Žižić već treću nedjelju zaredom su sa numerom “Igranka” na prvom mjestu MTV liste Domaćica. Ovakav plasman na regionalnoj top listi, iz nedjelje u nedjelju iznenađuje Ninu Žižić.

"Ne pratim MTV listu, i svake nedjelje od nekog drugog saznam na kojoj smo poziciji. Ali svakako da mi prija što je pjesma naišla na takav odziv publike kad je region u pitanju. Sem nastupa u Grandu, to mi je drugi izlazak iz okvira Crne Gore, a mislim da je došlo krajnje vrijeme da se i ja predstavim široj publici", ističe za "Vijesti" Žižićeva.

Kako kaže, saradnja sa Who Seejem se desila u pravom trenutku.

"Baš sam tada razmišljala da snimim novi singl i parametar mi je bio prethodni “Zaboravljam” koji je kod publike odlično prošao. Nijesam znala kako bi on zvučao, tako da mi je ponuda od Who See klape otvorila nova vrata. Sada znam da mi odgovara dubstep koji sam voljela i slušala, ali nijesam imala pojma da se tako taj pravac u hip-hopu zove", priznaje ona i dodaje da je vrlo moguće da i njen naredni singl zvuči u tom fazonu.

"Nakon ovog uspjeha sigurna sam da ću nastaviti ne samo sa ovim muzičkim pravcem već da ću vjerovatno pozvati i Who See da mi gostuje u nekoj pjesmi", otkriva ona.

Ovaj trojac već se uveliko sprema za nastup na Eurosongu. Kako kaže, treme ima, a pjesma “Igranka” na probama zvuči najbolje “iz prve”.

Predstojeći Eurosong će biti održan od 14. do 18. maja u Malmeu, a crnogorska ekipa u Švedsku putuje 6. maja

Na pitanje, da li joj publika već na nastupima traži “Igranku” odgovara:

"Ne, jer vjerovatno kapiraju da to bez Who Seeja nije to. Tek kad smo sve troje na sceni, to je ono pravo, ja sam podrška njima i oni meni. Imali smo već jedan zajednički nastup, tačnije bila sam gost na nedavno održanom njihovom koncertu i pjesma uživo odlično zvuči", ističe Žižićeva.

Predstojeći Eurosong će biti održan od 14. do 18. maja u Malmeu, a crnogorska ekipa u Švedsku putuje 6. maja.

Predstava za Eurosong

Nina nije smjela da otkriva kako će izgledati njihov nastup na Eurosongu.

"Biće veoma interesantan, imaćemo lijepe kostime. Što se koreografije tiče, mislim da će njih dvojica možda imati udjela u tome, moja uloga je kao i u spotu. Ipak, dionica koju pjevam je veoma zahtjevna, tako da ne ide da uz to još i nešto igram. Uglavnom, Zonjo (Zoran Marković) je već osmislio nastup koji će biti nešto kao predstava", tvrdi Nina.

Očekujemo finale

Članovi hip hop klape Who See dali su intervju za evrovizijski fan sajt esctoday.com i još jednom ponovili da je njihova ambicija da uđu u finale.

"Naša želja, koja polako prerasta u očekivanje, je da uđemo u finale, jer vidimo da je pjesma sve popularnija i smatramo da su naša očekivanja skromna", izjavili su iz grupe.

Članovi Who Seeja su za pomenuti sajt između ostalog kazali da nisu očekivali poziv Javnog servisa da predstavljaju Crnu Goru na Eurosongu i da smatraju da su prošlogodišnji uspjeh albuma "Krš i drača" i osvajanje MTV nagrade bili presudni da budu odabrani.

Galerija