Who See: Želja za plasmanom u finale postaje očekivanje

Članovi Who See klape su za pomenuti sajt kazali da nisu očekivali poziv Javnog servisa da predstavljaju Crnu Goru na Eurosongu
1 komentar(a)
Who See, Nina Žižić, Foto: Luka Bošković
Who See, Nina Žižić, Foto: Luka Bošković
Ažurirano: 18.04.2013. 14:40h

Ovogodišnji predstavnici Crne Gore na Eurosongu hip hop klapa Who See dala je intervju za web sajt esctoday.com koji prati pomenuto popularno muzičko takmičenje i još jednom ponovili da je njihova ambicija da uđu u finale.

"Naša želja, koja polako prerasta u očekivanje, je da uđemo u finale, jer vidimo da je pjesma sve popularnija i smatramo da su naša očekivanja skromna", izjavili su iz grupe.

Članovi Who See klape su za pomenuti sajt kazali da nisu očekivali poziv Javnog servisa da predstavljaju Crnu Goru na Eurosongu i da smatraju da su prošlogodišnji uspjeh albuma "Krš i drača" i osvajanje MTV nagrade bili presudni da budu odabrani.

"Od početka smo željeli ženski vokal za refren. Naš video producent je sugerisao da bi to mogla biti Nina Žižić, pa smo probali sa njom i kad smo je čuli nismo željeli dalje da tražimo, jer su njene vokalne sposobnosti fantastične", objasnili su kako je došlo do saradnje sa crnogorskom pjevačicom.

Bokeški reperi su otkrili da su probe za nastup na Eurosongu već počele, a na pitanje kako se Žižićeva snalazi na njima i da li može uživo da ispjeva refren "Igranke" kao na studijskom snimku odgovaraju da sudeći po do sada viđenom se nisu pokajali što su nju odabrali za tu ulogu.

Ovogodišnji Eurosong održače se u švedskom gradu Malmeu od 14. do 18. maja, a crnogorska delegacija zaputiće se tamo već 6. maja.

Bonus video: