Novi spot Sergeja Ćetkovića: "Nisu mi dali da te volim"

"Film „Invention of love“ je umjetničko djelo Andreja Šuškova, jednog nadarenog studenta na Univerzitetu za umjetnost i film u St.Petersburgu"
146 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 17.04.2013. 15:36h

Crnogorska pop zvijezda Sergej Ćetković je objavio spot za numeru "Nisu mi dali da te volim" sa aktuelnog albuma "Dva minuta”. Za njenu ekranizaciju koja je bazirana na kratkom animiranom filmu, bio je zadužen Andrej Šuškov, student na Univerzitetu za umjetnost i film u St.Petersburgu u Rusiji.

"Film „Invention of love“ je umjetničko djelo Andreja Šuškova, jednog nadarenog studenta na Univerzitetu za umjetnost i film u St.Petersburgu, ujedno i direktora fotografije, scenariste i režisera.

On nam je, na moju veliku radost, ustupio svoj diplomski rad, koji je putem društvenih mreža do sad pogledalo više miliona ljudi", priča za "Vijesti" Ćetković i dodaje da se uz malo montaže, Andrejev animirani film odlično uklopio uz pjesmu.

"Nisu mi dali da te volim" već dugo vremena čeka na svoj red za ekranizaciju. Ovo će biti prvi put da koristim elemente crtanog filma i animacije u ekranizaciji svojih pjesama, ali sigurno ne i posljednji", otrkiva Ćetković, čija je želja, kako kaže, bila da se i ranije snimi spot za ovu numeru.

"Planirali smo čak snimanje u Engleskoj, ali kao što kažu, nikad nije kasno. Nadam se da će publika uživati i u ovom, kao i u prethodnim spotovima", siguran je Sergej koji se uveliko sprema za koncert u Nišu koji je zakazan za kraj ovog mjeseca.

"Sve je spremno za moj veliki koncert u Nišu koji je zakazan za 26. april. Nakon njega slijedi spektakl u Inđiji, a uveliko planiram i truneju po Crnoj Gori", zaključuje pjevač.

Bonus video: