Izašao drugi album Mikrija i Bvane

Beogradski reperi snimili 18 pjesama na kojima su sarađivali sa brojnim gostima, Mikri objavio i spot
409 pregleda 1 komentar(a)
Bvana i Mikri, Foto: Bvana.com
Bvana i Mikri, Foto: Bvana.com
Ažurirano: 04.07.2018. 08:40h

Beogradski reperi Mikri Maus i Bvana iz Lagune objavili su drugi zajednički album pod nazivom “Ko me to tamo peva”. Na ovom izdanju našlo se 18 numera, koje se mogu poslušati i kupiti putem servisa Tidal, Spotify i Deezer.

Reperi su prethodno album najavili spotom za pjesmu “AntiHepi”, koji je dostupan na YouTube servisu, a u kojem su se pojavili njihovi prijatelji i saradnici: Ajs Nigrutin, Marko Vidojković, Galeb Nikačević, Vukašin Marković i drugi.

Na novom albumu Mikrija i Bvane gostuju DJ-evi Noki Nole, Mrki i reperi Smoke Mardeljano, Paja Kratak, BigRu, Bauk Squad, SKIZ, te Mikrijev partner iz matične grupe Prti Bee Gee -Eufrat.

Mikri i Bvana su 2012. objavili prvi zajednički album “50e micc”, sa kojeg se izdvojio hit “Crno vs Belo”. I jedan i drugi članovi su supergrupe Sve same barabe čije se izdanje već godinama očekuje.

U međuvremenu, Mikri je snimio spot za pjesmu “Jahtung” koja se našla na njegovom zajedničkom albumu sa DJ Kovijem “Ukradene obrade (Muzika za nos)”, koji je objavio krajem prošle godine.

Bonus video: