Who See i milion pregleda na YouTube-u!

"Što se kaže - svakom svoje najmilije. Tako je i meni svaki uspjeh naše rabote bude drag", kaže Deda za "Vijesti"
22 komentar(a)
Ažurirano: 12.04.2013. 19:49h

Spot za "Igranku" Who See klape, kojom će se bokeški reperi predstaviti na ovogodišnjem Eurosongu prešla je milion pregleda na YouTube servisu i to za samo četiri sedmice.

Poređenja radi, njihovoj do sada najpopularnijoj pjesmi koja im je donijela veliku popularnost i MTV nagradu "Reggeaton Montenegro" trebalo je osam mjeseci za ovakav rezultat. Deda, jedan od dvojice MC-eva iz bokeške rep skupine kazao je da je bilo pitanje momenta kada će "Igranka" preskočiti milion pregleda.

"Što se kaže - svakom svoje najmilije. Tako je i meni svaki uspjeh naše rabote bude drag. Bilo je pitanje momenta, da ne glumim skromnoga, kad će dostići prvi milion, s obzirom kakav je ritam pregleda doživljavala pjesma. Sve to ima neke veze i sa eventualnim uspjehom na samom festivalu, pa zato me i pitate to, jel da...", bila je prva reakcije Dede.

Upoređujući "Igranku" sa numerom "Reggaeton Montenegro" i objašnjavajući zašto je prvopomenuta znatno brže stigla do prvog miliona pregleda Deda kaže da je "Reggaeton" albumska pjesma i nije bila namijenjena publici van našeg govornog područja, pa je zato preslušavana manjim intenzitetom. "Igranka" je, sa druge strane, namijenjena Evropi.

Polovina Who See klape smatra i da uspjeh ove pjesme na MTV-evoj top listi može dosta da pomogne njihovom učešću na Eurosongu i sakupljanju što većeg broja glasova kako iz regiona, tako i iz Evrope.

"Kao što rekoh, sve ima veze sa svime. Zamislite da imamo 19 pregleda na YouTube servisu, pa ne bi nas niko shvatio ozbiljno", smatra on.

Međutim, od svih učesnika ovogodišnje Evrovizije "Igranka" na YouTube kanalu popularne muzičke manifestacije ima ubjedljivo najviše pregleda, te ako je to pokazatelj onda predstavnike Crne Gore treba shvatiti i te kako ozbiljno. Kladionice ipak i dalje ne daju puno šanse Who See klapi koja se prema prognozama nalazi na desetom mjestu otpozadi.

Deda i Noyz, uz pomoć Nine Žižić, nastupiće prve polufinalne večeri Eurosonga koji se ove godine održava u švedskom gradu Malmeu od 14. do 18. maja.

Galerija

Bonus video: