"Igranka" i dalje na tronu "Domaćice"

"Crna Gora je ove godine očigledno zaboravila na opšte odlike takmičenja. Zato njihova pjesma ima bas koji pomjera tlo i koji bi i Skrileksa natjerao da zaigra u svojim cipelama"
6 komentar(a)
Who See, Nina Žižić, Foto: Luka Bošković
Who See, Nina Žižić, Foto: Luka Bošković
Ažurirano: 08.04.2013. 08:31h

Klapa “Who See” i Nina Žižić i ove nedjelje sa numerom “Igranka” na prvom su mjestu regionalne MTV liste “Domaćica”.

"Izgleda da “Igranka” i dalje raznosi bulje dežurnih hejtera. Hvala svima što su izdvojili dio svog vremena i glasali za spot. Što duže budemo na prvom mjestu, to su bolje šanse da to vidi veliki broj ljudi iz regiona, i samim tim pogura Evrovizijski put “Who Seea”", smatra režiser spota Zoran Marković Zonjo.

Inače, MTV Domaćica, jedina regionalna muzička top lista, pored noviteta sa domaće muzičke scene donosi još dvije novine - dodatni reprizni termin četvrtkom od 12.10 časova (osim nedjeljom u 18.00) i mogućnost glasanja putem Tviter profila koristeći #MTVdomacica hashtag.

O numeri “Igranka” sa kojom će “Who See” i Nina Žižić predstavljati Crnu Goru na Eurosongu u Malmeu, ovih dana pisao je i britanski list “The Sun”.

"Pjesma je prava dubstep stvar, a u spotu reperi odjeveni u žuta varilačka odijela i bikini djevojke u kavezima plešu break dance, njišu se grudi i tresu zadnjice", opisuje “The Sun” crnogorsku evrovizijsku pjesmu i spot. Uz predstavljanje grupe “Who See”, koju nekoliko puta nazivaju i “Who Say” i Nine Žižić, “The Sun” prenosi atmosferu pjesme kojom će se Crna Gora predstaviti na evropskom muzičkom takmičenju.

"Eurosong je poznat po uzvišenim pop pjesmama, političkom glasanju, taborima i sarkastičnim izjavama Grahama Nortona. Ali, Crna Gora je ove godine očigledno zaboravila na te opšte odlike takmičenja. Zato njihova pjesma ima bas koji pomjera tlo i koji bi i Skrileksa natjerao da zaigra u svojim cipelama", piše britanski list, koji kao suprotnost crnogorskim reperima navodi svoju predstavnicu, pop pjevačicu Boni Tajler.

"Pjesmu “Igranka” čitav svijet dijeli od saharinski slatke balade “Believe In Me” koju će izvesti 61-godišnja Boni Tajler", piše “The Sun”.

“Igranka”koju ćemo slušati u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga koja je na programu 14. maja i dalje se, kad je u pitanju kladionica ne kotira dobro. Naime, momci iz “Who Seea” i Nina još su na 30. mjestu.

Bonus video: