Who See zapalili publiku u Mintu, potpuno spremni za Eurosong

Momci iz Who See klape nisu propustili da se osvrnu ni na jedan momenat iz svoje karijere organizujući repertoar po principu red starih-red novih numera
67 pregleda 8 komentar(a)
Who See, Foto: Boris Pejović
Who See, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 06.04.2013. 00:27h

Sinoć je u podgoričkom klubu Mint organizovano svojevrsno zagrijavanje bokeške hip hop skupine Whoo See pred nastup na ovogodišnjem Eurosongu.

Iako prilično posjećen, lokal nije bio do kraja pun, kao što je to bio slučaj na prošlom nastupu Noyza i Dede u Podgorici u klubu Lucky, kada se tražila karta više, a čak su se i ulaznice falsifikovale.

Masu je prije nastupa repera zagrijao DJ Maraku, a oko jedan sat iza ponoći predstavnici Crne Gore na ovogodišnjem Eurosongu popeli su se na binu uz komentar da je krajnje vrijeme da se počne.

Momci iz Who See klape nisu propustili da se osvrnu ni na jedan momenat iz svoje karijere organizujući repertoar po principu red starih-red novih numera.

Nakon uvodnog zagrijavanja, središnji dio set liste konačno je zapalio publiku, uz kulminaciju pri izvođenju numere "Igranka" kada se reperima pridružila Nina Žižić.

Ako je suditi po ovom nastupu, nemamo zašto brinuti o reprezentovanju ove numere u Malmeu.

Nastup Who See klape trajao je svega sat vremena, na nezadovoljstvo publike, a na kraju je "Igranka" ponovo izvedena.

Bonus video: